xcounter
#

Стало відомо, які новинки планують показати підприємства "Укроборонпрому" на виставці "Зброя та Безпека-2020" (відео)

4533
Стало відомо, які новинки планують показати підприємства "Укроборонпрому" на виставці "Зброя та Безпека-2020" (відео)

З 13 по 16 жовтня 2020 року в Києві має відбутися чергова щорічна XVII Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та безпека-2020"

В мережі з'явилася інформація щодо експонатів озброєння, які планують розмістити на стенді Державного Концерну "Укроборонпром" під час проведення виставки озброєння у Києві.

За попередніми планами, очікується, що підприємства Концерну та деякі з їх колег-приватників розмістять на площах відведених для продукції "Укроборонпрому" понад сотню примірників озброєння та військової техніки, розроблених вітчизняними зброярами.

Читайте також: Нові деталі ударного БПЛА від ДККБ "Луч": повністю автономний та більший за Bayraktar TB2 (відео)
Найбільш цікаві новинки, які планують представити на стенді ДК "Укроборонпром" на виставці "Зброя та Безпека-2020"

Вироби будуть демонструватися як у виді невеликих макетів, так і в реальних розмірах. Цього року особливо широко буде представлена безпілотна техніка вітчизняного виробництва та ракетно-артилерійське озброєння.

Більшість зразків вже було презентовано на тогорічних виставках, однак планується показати й низку зовсім нових проектів. Так, мова йде про нову БМПУ "Сейм", ударний безпілотний комплекс "Сокіл-200", радіолокаційну головку наведення для ракет С-8 та РС-80 та уніфіковану керовану ракету "Корал".

БПЛА
Поки єдине зображення проекту ударного БПЛА від КБ "Луч" "Сокіл 200"

Також, ймовірно, буде презентовано проект нового Зенітного ракетного комплексу середньої дальності й модернізований ДККБ "Луч" протитанковий комплекс "Штурм-СМ" з ракетами РК-2П, про який Defense Express нещодавно вже розповідало.

Ще дві нові розробки також матимуть за основу керовані ракети від київського конструкторського бюро, але більш нові та потужні – універсальні РК-10, що була вперше показані минулого року.

Зокрема, мова йде про оновлену версію ракетного комплексу для гелікоптера з оптико-прицільною станцією (ОПСН-І) від "Ізюмського приладобудівного заводу" та модернізованому ЗРК "Стріла-10" з зенітною версією ракети Р-10-ОФ.

Читайте також: ​Про український ЗРК та можливість створення власного Javelin: інтерв'ю з Олегом Коростельовим (відео)