xcounter
#

Стало відомо, для чого ворог почав переміщати свої "Іскандери" по території Білорусі

316832
ОТРК "Искандер" рашистів, ілюстративне фото довоєнних часів
ОТРК "Искандер" рашистів, ілюстративне фото довоєнних часів

Росіяни шукають позицію, яка дозволить "діставати" ракетами з дальністю стрільби в 500 км об’єкти по всій західній та центральним частинам України

Рашисти продовжують використовувати територію Білорусі для ракетних ударів по Україні, або ж – для позначення загрози нових ударів по нашій території.

Одразу з декількох джерел Defense Express стало відомо, що окупанти 22 травня цього року на білоруській території перемістили три пускові установки ОТРК "Искандер" із району Осиповичів у Могильовській області до міста Речица в Брестській області.

Читайте також: Рашисти вирішили перевірити, чи можуть вони влучити "Іскандером" по тяговій підстанції на залізниці
ОТРК "Искандер" рашистів, ілюстративне фото довоєнних часів

Ця точка розташована буквально в 6 кілометрах від державного кордону України.

Обрана позиція дозволяє оркам із складу 107 ракетної бригади 35-ої армії Східного військового округу РФ бити по об’єктам в західній та центральній частинах нашої держави, до лінії Подольськ (Одеська область) – Лубни (Полтавська область) – Глухів (Сумська область).

ОТРК "Искандер" рашистів, ілюстративне фото довоєнних часів

Але навіть якщо рашисти аж так близько до нашого кордону поставили свої "Іскандери", не факт що саме звідти будуть нові ракетні удари по нашій території. Ці показові переміщення могли бути проведені з провокативною метою.

Бо є така дивна деталь: зазвичай рашисти оперують дивізіонами ОТРК "Искандер", в які входять чотири машини з пусковими установками, а тут їм знадобилось чомусь переміщати тільки 3 із 4 машин дивізіону. Для розуміння, бригадний комплект "Іскандерів" - це одразу 12 машин з пусковими установками.

Бригадний комплект ОТРК "Искандер" рашистів, ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: Росіяни вигадали нову технологію збору даних для ракетних ударів по Україні (відео)