xcounter
#

Шалена "демілітаризація" триває: на півдні за два дні пішли в утиль одразу чотири російських "Піони"

9279
САУ 2С7 "Пион"
САУ 2С7 "Пион"

На півдні України триває "демілітаризація" російської зброї

Поки Збройні Сили України активно просуваються на Харківському напрямку, оперативне командування "Південь" регулярно звітує про ситуацію на півдні України, зокрема на Херсонщині.

Так, у звіті за 8 вересня з цікавого можна відмітити, що наші військові знищили одразу дві самохідні гармати артилерії 2С7 "Піон". Крім того, ЗСУ також демілітаризували три РСЗВ "Ураган" та одну ТЗМ до них.

Читайте також: Як виглядає "пекло під Ізюмом" для рашистів: розбита база з пальним та технікою й повна зневіра
рсзв "ураган"
РСЗВ "Ураган"

Водночас влучними ударами було знищено ще два склади боєприпасів у Бериславському районі, а також поромна переправа у Новій Каховці.

Водночас станом на 13:00 9 вересня ЗСУ "дополювали" ще дві 203-мм самохідні гармати рашистів. Також була уражена чергова понтонна переправа у районі Дар’ївки та наведений міст у районі Нової Каховки.

Знищена російська техніка. Фото: Міноборони України
Знищена російська техніка. Фото: Міноборони України

Загалом протягом останнього тижня ЗСУ надефективно нищать ворожу техніку та збирають трофеї – згідно з інформацією з відкритих джерел, наші військові нищать та трофеять майже у 13 разів більше техніки.

Читайте також: Нові втрати рашистів у боях на півдні: від спаленого металобрухту до трофеїв, що битимуть своїх власників