xcounter
#

Нові втрати рашистів у боях на півдні: від спаленого металобрухту до трофеїв, що битимуть своїх власників

6040
Знищена російська техніка. Фото: Міноборони України
Знищена російська техніка. Фото: Міноборони України

Генштаб щодня звітує про десятки одиниць "демілітаризованої" техніки окупантів

Контрнаступ Збройних Сил України відзначається не тільки звільненими територіями, зокрема Високопіллям на півдні та Озерним на сході, а й серйозною кількістю знищеної та трофейної техніки російських окупаційних військ.

Читайте також: ЗСУ натякнули, як використовують гігантські САУ "Піон" проти рашистів на Півдні

Так, наприклад, в Ukraine Weapons Tracker відзначають, що нещодавно у боях на півдні України окупанти втратили свої БМД-2 та БМП-2, а також Т-72Б3 зразка 2016 року.

Також на півдні ЗСУ затрофеїли російську МТ-ЛБ зі складу 34-ї окремої мотострілкової бригади, а також російський танк Т-72Б зразка 1989 року та БМД-2 у Херсонській області.

Відзначають про свої успіхи зокрема й Військово-морські сили ЗСУ, які ефективно розстрілюють з танків російські бронемашини.

Про знищену російську техніку звітують й миколаївські десантники з 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, які демілітаризували два російські танки.

Загалом, як Defense Express вже розповідав раніше, втрати ворога на півдні щодня зростають, а наші захисники вже починають збирати й трофейні архаїчні російські Т-62.

Читайте також: Збивають випущені з Су-35 ракети та б’ють по штурмовиках "ВКС" РФ: нові деталі про бойові дії на півдні України