xcounter
#

Збивають випущені з Су-35 ракети та б’ють по штурмовиках "ВКС" РФ: нові деталі про бойові дії на півдні України

19190
Су-25 Повітряних Сил ЗСУ, фото ілюстративне
Су-25 Повітряних Сил ЗСУ, фото ілюстративне

Як ЗСУ нищать російську армію на землі та в небі

Активні бойові дії на півдні України тривають – оперативне командування "Південь" звітує про поточну оперативну обстановку на цьому напрямку за 1 вересня.

Зокрема, по позиціях та об’єктах російської армії продовжують працювати ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ – всього за добу було знищено одразу дев’ять пунктів управління армії РФ, дві поромні переправи, два пункти управління безпілотниками, крім того, триває вогневий контроль над Антонівським, Каховським та Дар’ївським мостами.

Читайте також: Нова "демілітаризована" техніка на півдні України: системи ППО, РЛС, танки та БПЛА рашистів
антонівський міст
Ураження Антонівського мосту, фото ілюстративне

Також варто відзначити роботу української авіації – було завдано 18 ударів по командних та опорних пунктах, по складах з боєприпасами та ПММ і по логістично-транспортних артеріях.

Су-35 винищувач
Російський винищувач Су-35, фото ілюстративне

Намагалася працювати й авіація ворога – тричі винищувачі та штурмовики завдали ракетних ударів по позиціях ЗСУ у Бериславському районі, обійшлося без втрат, водночас один штурмовик рашистів отримав ураження. Також сили ППО ЗСУ збили ракету, випущену з винищувача Су-35 по Березнегуватській громаді, що на Миколаївщині. Окупанти також бомбардували фугасними авіабомбами Миколаївський район – поранено цивільну особу.

Загалом за добу ЗСУ на півдні зменшили армію РФ на 102 окупантів, шість танків, РСЗВ "Град", гаубицю "Мста-Б", мобільний 120-мм міномет та вісім одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Читайте також: Українська зброя б’є на півдні: для пострілу "зібрали" машину з боєприпасами