xcounter
#

Нова "демілітаризована" техніка на півдні України: системи ППО, РЛС, танки та БПЛА рашистів

7917
Російські Т-72Б3, фото ілюстративне
Російські Т-72Б3, фото ілюстративне

Наші військові нищать російську окупаційну армію на півдні України

Оперативне командування "Південь" публікує черговий звіт щодо ситуації на цьому напрямку – станом на 12 годину 31 серпня ситуація залишається "стабільно напруженою та динамічною", але "контролюється силами оборони".

Водночас цікавими у цьому звіті наразі є два моменти. Перший – в ОК "Південь" відзначають, що ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ уразили низку об’єктів російської окупаційної армії.

Читайте також: ЗСУ пішли у довгоочікуваний контрнаступ на півдні: бойові дії йдуть на багатьох напрямах є прориви оборони рашистів
РЛС Небо-М
Раніше ЗСУ знищили на півдні рідкісну РЛС "Небо-М

Це два пункти управління, два склади з боєприпасами, засоби протиповітряної оборони, радіолокаційної станції та по районах скупчення ворожої артилерії. Крім того, в повідомленні відзначають про "контроль над Каховським і Антонівським автомобільними мостами".

Другий цікавий момент – в ОК "Південь" відзначили втрати окупантів за 12 годин боїв, починаючи з 00:00 31 серпня – це, окрім 15 "двохсотих" окупантів, ще й три танки Т-72, ЗРК "Тор", розвідувально-ударний безпілотник "Форпост", а також шість одиниць броньованої та автомобільної техніки окупантів.

Раніше Генштаб публікував статистику втрат окупантів за 30 серпня – за добу боїв рашисти недорахувалися двох десятків танків, 18 бойових броньованих машин та іншого озброєння та військової техніки.

Читайте також: Українська зброя б’є на півдні: для пострілу "зібрали" машину з боєприпасами