xcounter
#

Ще один склад БК рашистів прийняв естафету з утилізації, але тепер відзначилися не дрони-камікадзе (відео)

10991
Вибух на одному зі складів боєприпасів рашистів у тимчасово окупованому Криму, стоп-кадр з відео ГУР МОУ
Вибух на одному зі складів боєприпасів рашистів у тимчасово окупованому Криму, стоп-кадр з відео ГУР МОУ

Останнім часом вибухи на військових об’єктах Криму почастішали

Російське окупаційне військо у тимчасово окупованому Криму втратило ще один свій склад з боєприпасами, про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

Як відзначається, склад з боєприпасами було знищено в Казачій бухті, поблизу якої дислокується ворожа 810-та окрема бригада морпіхів — "бавовна" на окупованому півострові пролунала 28 липня близько десятої години вечора.

Читайте також: РФ показала міні-РЛС, якою хоче захистити Кримський міст від катерів-камікадзе

Як йдеться у повідомленні ГУР МОУ, склад з боєприпасами був "тимчасовий", водночас здійнявся у повітря він у результаті успішної диверсії.

На опублікованому ГУР МОУ відео можна побачити та почути вибухи, а також звуки детонації боєприпасів. На місце вибухів виїхали машини швидкої допомоги та поліція.

Знищення військових об’єктів у Криму

Загалом атаки на військові об’єкти в тимчасово окупованому Криму останнім часом почастішали, і йдеться передусім про ураження цілей безпілотними літальними апаратами.

Наприклад, зранку 24 липня, дрони-камікадзе ударили по складу з боєприпасами у районі села Веселе Джанкойського району.

Водночас 22 липня було уражено аеродром Октябрський та нафтобазу, причому на аеродромі також було уражено саме склад з боєприпасами, вдалі влучання по цілях були також зафіксовані на супутникових знимках.

Ще один склад з боєприпасами у Криму було знищено 19 липня, причому тоді окупанти заявляли, що удар було нібито завдано ракетою з ОТРК "Грім-2".

Читайте також: Як РФ "проспала" катери-камікадзе, що ударили по "Кримському мосту"