xcounter
#

Ще один корабель рашистів може відправитися на дно до "Москви": у Чорному морі – одразу чотири "розвідники" НАТО

46561
Ще один корабель рашистів може відправитися на дно до "Москви": у Чорному морі – одразу чотири "розвідники" НАТО

Розвідувальна авіація НАТО активізувалася поблизу Чорноморського узбережжя

У небі поблизу Чорного моря спостерігається ледь не рекордна кількість розвідувальної авіації НАТО – одразу чотири літаків сьогодні, 13 червня, проводять розвідку на цьому напрямку. Про це говорять дані сервісу FlightRadar24.

Що саме шукають ці розвідники у Чорному морі – незрозуміло, однак зауважимо, що остання подібна активність розвідувальної авіації НАТО на цьому напрямку спостерігалася тоді, коли у ЗМІ з’явилася інформація про нібито знищений російський фрегат "Адмирал Макаров".

Читайте також: Росіяни послали вслід за "Москвою" ракетні корвети на Каспійському морі
RC-135W, фото ілюстративне
RC-135W, фото ілюстративне

Тоді подивитися, чи було уражено фрегат, прилетіло одразу чотири розвідники "НАТО": три літаки ДРЛВ – Boeing E-3A Sentry та RC-135W і один БПЛА RQ-4 Global Hawk (останній також спостерігав за крейсером "Москва" після ураження його ракетами "Нептун").

Тобто – цілком можемо стверджувати, що ці розвідники прилетіли на пошуки ще одного кандидата у "підводний флот РФ". Водночас також можна припустити, що розвідувальну авіацію НАТО зацікавив і острів Зміїний, на який рашисти продовжують звозити свою техніку – станом на 6 червня окупанти мали там вже 29 одиниць озброєння та військової техніки.

Читайте також: ЗСУ могли щонайменше пошкодити розвідувальний корабель окупантів під час боїв за Зміїний