xcounter
#

Розвідник RQ-4 Global Hawk прилетів подивитися, як там справи у крейсера "Москва" в Чорному морі

129943
RQ-4 Global Hawk
RQ-4 Global Hawk

Розвідувальний безпілотник RQ-4 Global Hawk повернувся у Чорне море

Американський безпілотник RQ-4B Global Hawk проводить розвідку в районі Чорного моря. Згідно з даними сервісу Flightradar, розвідувальний безпілотник вилетів в Україну з півдня Італії.

Станом на 16:38 безпілотник знаходиться в Чорному морі – ймовірно, розвідувальний БПЛА прилетів у цей район зокрема й для перевірки стану російського крейсера "Москва".

Бпла розвідник
Маршрут безпілотника в Чорному морі

Цей БПЛА має доволі потужну оптику, яка дозволяє йому бачити на значні відстані, тому "очей" цього розвідника повинно бути достатньо для того, щоб побачити, в якому ж стані перебуває крейсер рашистів після того, як в нього влучили українські ракети "Нептун".

Нагадаємо, 13 квітня ввечері стало відомо, що береговим ракетним комплексом РК-360МЦ "Нептун" від ДККБ "Луч" був уражений флагман Чорноморського флоту РФ ракетний крейсер "Москва".

крейсер
Крейсер "Москва"

Згодом ураження крейсера підтвердили й у РФ – ураження корабля були настільки серйозні, що екіпаж корабля було евакуйовано.

Читайте також: На ракетному крейсері "Москва", який тоне після удару "Нептуна", можуть бути ядерні боєприпаси - опитування фахівців