xcounter
#

СБУ, ЗСУ та Нацгвардія розпочинають антитерористичні навчання поблизу кордонів у Херсонській та Харківській областях

СБУ починає навчання у Харківський області
СБУ починає навчання у Харківський області
3562

Силові структури України проведуть спільні багатоетапні навчання на Харківщині та Херсонщіні

Служба безпеки, Збройні Сили, Національна гвардія, Державна прикордонна служба, поліція та інші силові структури України розпочали серію масштабних антитерористичних навчань.

Зокрема мова йде про оголошені СБУ навчання у двох областях: Харківській та Херсонскій. Під особливою увагою - прикордонні районі, морська прибережна зона, а також адмінмежа з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Читайте також: Уряд затвердив Стратегію розвитку ОПК: як зміниться виробництво зброї для ЗСУ
СБУ
Увагу буде приділено до кордону

Зазначається, що "навчання проходитимуть в умовах максимально наближених до реальних, у тому числі з використанням бойової вогнепальної зброї, військової техніки і радіотехнічних засобів".

Також у ході тренувальних заходів під посиленим контролем і охороною перебуватимуть стратегічно важливі об’єкти критичної інфраструктури.

СБУ
Силовики візьмуть під захист стратегічні об'єкти

Зазначимо, що такі антитерористичні навчання відбуваються в умовах значного посилення армії РФ на кордоні з Україною, якраз у суміжних з Харківщиною областях Росії та окупованому Криму.

У ході навчань передбачено введення певних "обмежувальних заходів на окремих територіях". Під час навчань можлива перевірка документів громадян та автотранспорту. Тому "СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу".

СБУ
Дії СБУ проти порушників

СБУ просить вибачення за тимчасові незручності і просить "із розумінням поставитися до необхідності проведення антитерористичних тренувань", - йдеться у повідомленні силовиків.

Також правоохоронці закликають громадян бути пильними та повідомляти про осіб, які проявляють необґрунтований інтерес до важливих стратегічних об’єктів.

СБУ

З боку Defense Express маємо зазначити - нехай щастить.

Читайте також: Без шансу сховатись: як НАТО майже цілодобово з неба слідкує за діями РФ у Криму та Донбасі