xcounter
#

Рашисти знову згадали про свої ПКР "Оникс", а також скинули бомби на Зміїний зі своїх Су-24М

12208
Рашисти знову згадали про свої ПКР "Оникс", а також скинули бомби на Зміїний зі своїх Су-24М

Рашисти останнім часом доволі рідко використовують свої ПКР "Оникс" для терористичних ударів

Російське окупаційне військо в ніч з 10 на 11 лютого здійснили низку атак по території Одещини – про це повідомляє пресслужба оперативного командування "Південь".

Як відзначається, рашисти знову згадали про свої протикорабельні ракети "Оникс", які вони випускають з тимчасово окупованого Криму – всього було випущено три ракети, які поцілили у прибережну зону.

Читайте також: ЗСУ "встановили" прапор України на острові Зміїному - військова операція успішно завершена (оновлено)

Водночас два російські фронтові бомбардувальники Су-24М скинули на острів Зміїний чотири авіабомби.

Зрештою, окупанти спрямували ракети повітряного базування по критичній інфраструктурі, яка розташована у прикордонних районах з Молдовою та невизнаним Придністров’ям задля створення "панічних настроїв серед населення. Як відзначається у повідомленні, людських втрат та постраждалих унаслідок атак російського окупаційного війська немає.

су-24м
Російський Су-24М, фото ілюстративне

Нагадаємо, вчора, 10 лютого, РФ здійснила чергову масовану ракетну атаку по Україні – всього окупанти випустили 71 крилату ракету Х-101, Х-555 та "Калибр", з яких наше ППО збило 61 ракету, продемонструвавши ефективність у 86%.

Щодо протикорабельних ракет "Оникс", то окупанти доволі рідко використовують ці ракети для ударів – один з останніх випадків застосування цих ракет припадає на другу половину грудня 2022 року, а до того окупанти у серпні своїми ж ракетами "Оникс" влаштували "бавовну" в тимчасово окупованому Криму.

Читайте також: Російські Су-24М добили свою ж техніку, яку "забули" на Зміїному