xcounter
#

Рашисти знову "гублять" ракети, уражено одразу два мости - черговий удар по логістиці армії РФ

4612
Рашисти знову "гублять" ракети, уражено одразу два мости - черговий удар по логістиці армії РФ

Нові успішні удари по мостах, які допомагають знищувати логістику російського окупаційного війська

Одразу два мости, розташованих на тимчасово окупованій рашистами території України отримали ураження від далекобійного озброєння — у мережі з’явилася низка фото, які свідчать про чергову "бавовну" на цих об’єктах.

Зокрема, було уражено Чонгарський автомобільний міст — про це говорять опубліковані фото, а також скаржаться місцеві гауляйтери Херсонської області та тимчасово окупованого Криму Сальдо та Аксьонов.

Читайте також: ЗСУ відбили двоетапну комбіновану атаку рашистів: ворог використав майже все, від Х-47 "Кинжал" до хибних цілей з Білорусі
Чонгар міст
Уражений Чонгарський автомобільний міст, ймовірно ракетою Storm Shadow

Як відзначає Аксьонов, по мосту влучила нібито одна ракета, а частину інших нібито вдалося збити засобами протиповітряної оборони.

Наразі рух через міст (КПП "Чонгар") закрито, проїзд здійснюється через КПП "Армянск" та "Перекоп". Нагадаємо, що раніше по цьому мосту був удар наприкінці червня місяця, водночас наприкінці липня ураження отримав залізничний міст через Чонгар.

На фото нижче можна побачити, що окупанти ймовірно планують наводити понтонний міст — попри всі твердження, що міст для них не "критичний". Також ймовірно можна побачити і бонові загородження.

Як запевняє Сальдо, Чонгарський міст було уражено крилатими ракетами Storm Shadow — попри те, що носії цих ракет кожного разу з бравадою "нищить" у своїх звітах Конашенков з міноборони РФ.

У мережі також шириться інформація про удар по іншому мосту на тимчасово окупованій території, а саме мосту, який з’єднує Генічеськ з Арабатською стрілкою.

міст удар
Уражений міст поблизу Генічеську, вогонь міг виникнути через ураження газопроводу

Про удар в район одного з мостів повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, він також стверджує, що "трохи втомивсь" один з газопроводів, а також, що варто очікувати поранених окупантів.

Як стверджує Сальдо, по мосту нібито було випущено 12 ракет, з яких 9 було збито засобами протиповітряної оборони. Втім, поки що за наявними фото та відео у мережі стан моста оцінити важко — не виключено, що він також міг цілком відправитися "відпочивати" на невизначений період.

У треді нижче — детальна OSINT-аналітика по прильоту в мосту поблизу Генічеську

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як ЗСУ успішно порушили логістику російського війська на півдні, знищуючи склади та обмежуючи шляхи підвозу.

Читайте також: Москву знову атакував невідомий дрон за доволі дивних обставин та пояснень рашистів