xcounter
#

Рашисти зізнаються, що "мріють" про ядерний удар по Україні, бо не можуть вибити ЗСУ з позицій

8129
Рашисти зізнаються, що "мріють" про ядерний удар по Україні, бо не можуть вибити ЗСУ з позицій

Заборонена міжнародними конвенціями зброя, яку окупанти активно використовують під час війни в Україні, вже не допомагає

Російські окупаційні війська підтвердили, що використовують під час бойових дій в Україні заборонену міжнародними конвенціями зброю та чекають на застосування ядерної зброї. Про це йдеться у чергових перехоплений Службою безпеки України перемовинах.

Так, рашисти зізнаються – РФ порушує всі можливі закони та звичаї війни. "Все, что международными конвенциями было запрещено: кассеты, фосфор – нам все разрешили, все пускаем туда", – зізнається у злочинах рашист.

Читайте також: Як росіян готують до хімічної чи ядерної атаки проти України

Також окупанти жаліються на те, що не можуть вибити українських військових з позицій та кажуть, що треба "долбить чем-то посерьезнее: " Да все ждут, когда Володьку [прим. – Путіна] это все зае*ет, он войска выведет и "Тополя" сюда накидает".

Тополь-М
ПУ з ТПК комплексу "Тополь-М"

Нагадаємо, комплекс РТ-2ПМ2 "Тополь-М" – це російський ракетний комплекс стратегічного призначення з міжконтинентальною балістичною ракетою. Фактично, окупанти "мріють" про ядерний удар по України, але, здається, не зовсім розуміють наслідків таких дій для них самих.

Раніше Defense Express розповідав, що РФ систематично застосовує проти України фосфорні та касетні боєприпаси, що ООН визнається як військовий злочин.

Читайте також: На ракетному крейсері "Москва", який тоне після удару "Нептуна", можуть бути ядерні боєприпаси - опитування фахівців