xcounter
#

Рашисти засвітили прифронтовий аеродром у Таганрозі: з позиційним районом новітнього ЗРК С-350 та номерами літаків (фото)

81084
Рашисти засвітили прифронтовий аеродром у Таганрозі: з позиційним районом новітнього ЗРК С-350 та номерами літаків (фото)

Рашисти прикрили прифронтовий аеродром у Таганрозі новітніми та рідкісними С-350

Декілька днів тому рашиські пропагандистські ЗМІ оприлюднили, доволі цікаве відео на кадри якого потрапив прифронтовий аеродром з якого здійснюють вильоти штурмовики Су-25, які приписані до "угрупування Схід".

На ньому засвітились бортові номера машин, певні об'єкти, які з високою долею вірогідності дозволяють локалізувати авіабазу, а також елементи протиповітряної оборони. Зокрема, скоріш за все, був зафільмований аеродром "Центральний" під Таганрогом.

Читайте також: Як сухопутні війська Польщі готуються до відбиття агресії збройних сил РФ - частина 5
Су-25, "51" "червоний", RF-93005, скоріш за все: 18-й штурмовий авіаційний полк "ВКС" РФ

На це вказує цілий ряд факторів, розмітка смуги, споруди, рельєф та інші об'єкти, які потрапляють на кадри, а також вкрай характерна розмітка під літаки Ил-76 (які також потрапляють у кадри) та бетоні щити.

Також номера літаків, які потрапили у кадри показують, що з цієї авіабази діє змішана група східного військового округу. Скоріш за все: 18-й штурмовий авіаційний полк та 120-й окремий змішаний авіаполк "ВКС" РФ.

Су-28 08 желтий RF-94685
Су-25, "08" "жовтий", RF-94685, скоріш за все: 120-й окремий змішаний авіаполк "ВКС" РФ

Важливий і той факт, що прикриття аеродрому здійснює комплекси С-350, які були розгорнуті та мають забезпечити не тільки протиповітряну, але і протиракетну оборону. Справа в тому, що цей ЗРК використовує лише два види ракет: 9М100 з дальністю пуску до 10 км та призначену для перехоплення аеродинамічних цілей 9М96, головна особливість якої - задеклароване перехоплення балістичних цілей.

С-350
Су-25 та С-350

Враховуючи віддаленість цього аеродрому на 110 км від лінії фронту, це робить його досяжним для засобів ураження таких тактичних ракетних комплексів, як "Точка-У", яка знаходиться у розпорядженні ЗСУ.

таганрог авіабаза
Позиційний район розгортання С-350 та супутниковий знімок авіабази у Таганрозі від серпня 2020 року

Також доволі цікавий вигляд одного зі штурмовиків, який повернувся після вильоту. На хвостовому оперенні помітна велика кількість наскрізних отворів, скоріш за все - результат ураження ракетою з ПЗРК типу "Игла".

су-25 вкс рф
Читайте також: Чи врятують додаткові 600-700 мільярдів російський військово-промисловий комплекс і чи хоче він бути врятованим