xcounter
#

Рашисти показали, як "героїчно" знищили "десант ЗСУ", який "форсував Дніпро" на опорі моста 1943 року

32614
Ка-52 з пропагандиського сюжета РФ
Ка-52 з пропагандиського сюжета РФ

Здавалось, що рашиська пропаганда вже пробила дно, але там почали стукати знизу

Так зване міноборони РФ, виклало чергове "побєдобесне" відео під назвою "знищення морськогодесанту ЗСУ екіпажами вертольотів Ка-52".

І це відео одразу можливо заносити у категорію найбільш тупих спроб рашистів вигадати перемогу, десь на рівні зі "знищеними" американськими БМП M2 Bradley, яких фізично немає у ЗСУ. Нижче приводимо й оригінальний допис.

Читайте також: Статус "перший раз у стані металобрухту" отримала ще одна російська рідкісна машина

Для початку взагалі треба почати з назви, бо якщо знищується десант через річку, то чому він "морський"...

Але потім з'являються кадри знищеної "баржі", на якій нібито українські війська намагались форсувати, чи то море, чи то Дніпро.

Нехай... забули про логіку... Нехай, хтось дійсно посеред білого дня на несамохідній бетонній баржі намагався без жодної підтримки та військової техніки переправитись через Дніпро на позиції, які обороняє ціла бригада РХБЗ РФ. Але на кадрах не баржа - це опора моста.

Рашиські пілоти на камеру протитанковими ракетами "Вихрь" обстріляли опору моста поблизу Енергодара. Це залишки мосту через Дніпро, який весною 1943 року почали будувати німці, він існував до лютого 1944 року, після чого був підірваний. Все що залишилось - дві опори. По одній з яких і відстрілялись рашисти.

мостова опора
Мостова опора поблизу Енегодара (фото: Нікополь.Інформатор)

Тобто офіційне рашиське міноборони, підіймає у повітря вертольоти, випускає дві протитанкові ракети по опорі моста та заявляє про знищення "морського десанту ЗСУ через Дніпро".

З цього можливо зробити лише наступний висновок. Або у департаменті пропаганди міноборони РФ працюють клінічні імбецили, або професіонали, які розуміють реальний інтелектуальний рівень своєї аудиторії.

Читайте також: Вже 5 тисяч бійців ЗСУ пройшли навчання у Великій Британії: готувались до боїв у місті