xcounter
#

Міноборони РФ "героїчно" відзвітувалось про знищення одразу 4 американських БМП M2 Bradley, яких фізично немає у ЗСУ

19132
БМП M2 Bradley
БМП M2 Bradley

За версією міноборони РФ Україна вже не просто отримала M2 Bradley, але й навчила екіпажі та кинула їх у бій, наступним, напевно, вже точно будуть ескадрильї F-22

Після того, як рашиські пропагандони почали бачити у степах України ротні групи Leopard 2, а також боятися стелс-ракет до HIMARS, так зване міноборони РФ цілком офіційно повідомило про знищення БМП M2 Bradley.

За офіційним повідомленням з Москви, Україна нібито за останню добу "втратила 17 бойових машин піхоти, в тому числі чотири БМП M2 Bradley виробництва США". Нижче докладаємо скріншот оригінального допису від міноборони РФ, яке схоже переїхало у приміщення цирку та прийняло на роботу місцевий персонал.

Читайте також: Звільнено Високопілля на півдні та Озерне на сході: бійці ЗСУ відзвітували про вдалі контрнаступи

Враховуючи те, що цю саму інформацію проговорив і спікер рашиського відомства Ігорь Конашєнков, то мова про одруківку не йде.

Водночас до цього міноборони РФ без тіні сумніву знищило за одну добу одразу 44 HIMARS з 18 переданих Україні, а кількість заявлених у Москві знищених українських танків, літаків та артилерії, вже давно пішло десь на третє чи четверте коло від максимально можливої кількості.

БМП M2 Bradley
БМП M2 Bradley, якщо говорити прямо, доволі непоганий варіант посилення ЗСУ

Пояснити появу у зведеннях рашистів БМП M2 Bradley - неможливо. Справа в тому, що цих машин не тільки немає на озброєння ЗСУ, а й сама їх передача ніколи не підіймалась на бодай якомусь офіційному рівні. Також вкрай складно пояснити чому саме Bradley, а не Marder, про які дійсно йшла мова.

Але, скоріш за все, у Кремлі цілком розуміють, що подібні звернення цілком розраховані на повну відсутність тверезого та критичного мислення у росіян.

Водночас поява у рядах ЗСУ "міфічної" техніки цілком може бути фундаментом для виправдання власних невдач, бо Кремль вже активно просуває наратив, що воює не з Україною, а з усім НАТО. Єдине питання - що буде вигадувати міноборони РФ коли у ЗСУ дійсно з'являться БМП M2 Bradley та Abrams?

Читайте також: Армія РФ хоче показати на маневрах "Восток-2022" свої "резерви за Уралом", але Захід цьому не вірить