xcounter
#

Рашистам так не вистачає літаків на паради, що в наступні роки куплять кілька МиГ-35

18885
Рашистський МиГ-35, ілюстративне фото з відкритих джерел
Рашистський МиГ-35, ілюстративне фото з відкритих джерел

Ну а що ще росіянам робити із винищувачем, який не захотіла брати навіть Індія, давній партнер по зброї

Після того, як Кремль уже вдруге під час повномасштабної війни проти України був вимушений відмовитись від авіаційної частини параду на "9 травня", у наших та західних ЗМІ були дві версії для пояснення. Або ж "ВКС РФ" отримало настільки важкі втрати, що рашистам буквально нема чого показувати в Москві над "Красной Площадью", або ж що у Кремлі не наважились на таке "шоу", щоб не отримати негативний ефект в плані пропаганди.

Водночас, деякі ресурси самих рашистів на цьому тлі вирішили "пригадати" деякі дані зразка лютого 2023 року про плани купити декілька МиГ-35 в наступні декілька років зокрема для пілотажних груп, що літають на парадах.

Читайте також: Як один захоплений Т-90 призвів до втрати РФ мільярдів доларів
Процес виробництва МиГ-35, ілюстративне фото з відкритих джерел

Якщо точніше, тоді "на полях" виставки Aero India 2023 керманич російської "ОАК" (Объединенной авиастроительной корпорации) Юрій Слюсарь заявляв, що у попередні роки "ВКС РФ" отримали всього шість винищувачів МиГ-35, "в тому числі й для пілотажних груп".

У 2023 році поставки таких літаків не передбачені, бо "ОАК" начебто "достроково" виконала план по виробництву МиГ-35. Однак в наступні кілька років передбачена "допоставка" винищувачів цього типу, що точно мають піти до складу пілотажних груп, і можливо навіть у стройові частини "ВКС РФ".

Виставкова демонстрація рашистського МиГ-35, ілюстративне фото з відкритих джерел

Так росіяни по суті самі визнали, що їх "аналоговнєтний" МиГ-35 по суті перетворився на "літак для парадів". Хоча до цього цей винищувач позиціонувався як "бюджетний аналог" американського багатоцільового винищувача F-16 Block 70/72, створений як розвиток МиГ-29 із на 50% дальністю польоту та з можливістю застосовувати широкий спектр керованого озброєння.

Врешті, що ще робити рашистам зі своїм МиГ-35, котрий м’яко кажучи не викликав особливого інтересу у "ВКС РФ", аніж продавати його як "літак для парадів". Особливо після того, як такий винищувач не вдалось продати Аргентині та навіть Індії як давньому партнеру РФ по збройним проектам.

Рашистський МиГ-35, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: Вірменія оцінює вихід з ОДКБ та бідкається, що РФ не поставила оплачене озброєння