xcounter
#

Ракети залітають прямо у під’їзди: як "аналоговнєт" ППО рашистів відбивало атаку БПЛА у Курську

11267
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Окупанти заявляють про "чергову відбиту атаку БПЛА"

Після того, як безпілотні літальні апарати вперше влаштували "бавовну" безпосередньо на території РФ, окупанти задумалися над тим, що не так з їхньою ППО, і почали вживати заходів щодо посилення протиповітряного захисту – серед усіх рішень найбільше запам’яталося, звичайно, те, як окупанти вирішили ставити на дахи будівель, зокрема й оборонного відомства, свої ЗРГК "Панцирь-С1".

ЗРГК
"Панцирь" на даху міноборони РФ

Водночас "посилення протиповітряної" оборони відбувалося, звичайно, не зовсім рівномірно – зокрема на початку травня Defense Express розповідав, що для захисту саме Москви окупанти перетягували сили з інших напрямків – щоб "закрити" небо над столицею, туди передислоковували "солянку" з С-400, "Панцирів" та арктичних машин.

Читайте також: Рашисти зі свого "Панциря" зняли прильот дрона, по якому "промазали" ракетою

Але "бавовна" продовжує знаходити свої цілі у різних куточках РФ – зокрема губернатор курської області Роман Старовойт повідомив про атаку безпілотників, які нібито вночі були збиті засобами протиповітряної оборони.

І що, серед усього, "у результаті атаки" безпілотниками нібито безпосередньо в місті Курськ було пошкоджено під’їзд однієї з багатоповерхівок. Але, судячи з фото та відео, опублікованих у мережі, двері під’їзда були "атаковані" не міфічними безпілотниками, а цілком реальною ракетою ЗРГК "Панцирь-С1". "Прямо в дверь вошел" – коментує відео один з учасників.

Бо якщо порівняти фото під’їзду вище та фото, викладене губернатором області Старовойтом, то виходить, що залишки від ракети ЗРГК "Панцирь" опинилися саме біля того під’їзду, який був "уражений" безпілотником – водночас фото самих залишків БПЛА окупанти поки що чомусь не опублікували.

Нагадаємо, що раніше цього тижня, а саме 30 травня, відбулася атака таємничих дронів по Підмосков’ю – і серед усього, дрони атакували найелітніше місце проживання у РФ в цілому – всім відому Рубльовку, і ця атака насправді може мати й стратегічне значення.

Читайте також: Рашисти переставляють "Панцырь" на шасі від "Тунгуски", і майже на рік запізнюються з розробкою