xcounter
#

Повітряні сили показали нове відео, як вони нищать логістику ворога у Курській області

2851
Повітряні сили показали нове відео, як вони нищать логістику ворога у Курській області

Це вже удар по другому мосту через річку Сейм протягом останніх декількох днів

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук у своїх соцмережах оприлюднив відео ураження ще одного моста в Курській області. "Авіація Повітряних Сил точними ударами з повітря продовжує позбавляти ворога логістичних спроможностей, що суттєво впливає на хід бойових дій", - прокоментував відео Олещук.

На кадрах зафіксовано удар по мосту через річку сейм у Курській області - цей міст розташований у селі Званноє, це орієнтовно у 15 км від кордону з Україною. На відео можна побачити, що міст у результаті удару отримав велику пробоїну, раніше російські пропагандисти вже публікували кадри цього ураженого моста.

Читайте також: Чому у дозволі США бити ATACMS лише по Криму є певна логіка і мова не зовсім про кількість

Важливо, що сьогодні Сили оборони України ефективно та у стислі терміни проводять роботу з руйнування ворожої логістики на цьому напрямку, бо це вже другий міст, знищений нашими Повітряними силами буквально за декілька днів.

Так, 16 серпня, Олещук оприлюднив відео з авіаударом по іншому мосту через річку Сейм у Глушково. Міст було остаточно знищено ефективним ударом авіабомби, до того, судячи з пошкоджень, по мосту били ракетами GMLRS.

Після цього російські пропагандисти розтиражували повідомлення про те, що нібито російське окупаційне військо "організовано відступило" на східний берег річки Сейм в районі населених пунктах Тьоткіно та Попово-Лежачі.

Раніше Defense Express розповідав, що Курським проривом Україна показала НАТО, як потрібно воювати проти росіян.

І також про те, які в США згадують історичні приклади на тлі операції ЗСУ на Курщині, та чому це важливо.

Читайте також: В РФ показали дрон "Мотылек", що начебто може підняти 250-кг авіабомбу