xcounter
#

Поки рашисти намагаються врятувати свій ВДК, у ЗСУ розповіли, на який об’єкт у Феодосії завітала "бавовна"

5476
Момент удару по Феодосії
Момент удару по Феодосії

Ніч на 4 серпня для окупантів видалася неспокійною — крім атаки на кораблі російського флоту, була ще й уражена нафтобаза у Феодосії

У ніч на 4 серпня в тимчасово окупованій Феодосії, що в Криму, було чутно та видно потужні вибухи — як розповіла в ефірі "Радіо Свобода" речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк, окупанти зберігають там серйозні запаси палива.

"Всі знають, що там дуже потужне нафтове сховище, де можуть зберігатися дуже великі запаси для Чорноморського флоту, і про це говорилося, коли розквітла перша "бавовна" в районі Севастополя", — стверджує Гуменюк.

Читайте також: В окупованому Криму уражено аеродром Октябрський та нафтобазу: але мова йде не про літаки

Як відзначає речниця ОК "Південь", росіяни будуть активно захищати цей напрямок, водночас також варто очікувати подальші удари по важливих для обороноздатності окупантів об’єктах.

"Логістика ворога зосереджена певною мірою в цих місцях і забезпечення пально-мастильними матеріалами — це важливий момент бойової готовності, тому бавовна буде квітнути і це неминуче", — відзначає Гуменюк

Нагадаємо, що вночі 4 серпня, крім "бавовни" у Феодосії, також катерами-камікадзе було уражено й російський великий десантний корабель "Оленегорский горняк", який отримав серйозне пошкодження і який зараз окупанти щосили намагаються відтягнути до берега.

Читайте також: Успішно уражено ще два стратегічні об'єкти РФ: найбільший нафтоперевальний термінал у Чорному морі та аеродром з "Русланами"