xcounter
#

Почався доковий ремонт навчального корабля ВМСУ "Нова Каховка" та корабля Морської охорони "Крим" (фото)

1144
Корабель Морської охорони ДПСУ проекту 1360 "Крим" на "Нібулоні"
Корабель Морської охорони ДПСУ проекту 1360 "Крим" на "Нібулоні"

Вперше до ремонту кораблів Держприкордонслужби долучився суднобудівний-судноремонтний завод "Нібулон"

Відзначається, що на корабелі Морської охорони ДПСУ проекту 1360 "Крим", будуть виконані наступні очищення, дефектація, ремонт й фарбування зовнішньої обшивки та конструкцій корпусу та надбудови, а також ремонт якірного та швартового пристроїв, гвинто-стернового пристрою та валопроводів, донно-бортової арматури, систем – стічної, очищення трюмних вод, осушення, протипожежної, фанової, прісної води тощо.

Всі роботи на "Нібулоні" мають бути завершені до 10 жовтня поточного року.

Читайте також: Міністр МВС: "Ми розраховуємо, що вже наступного року перші кораблі вийдуть на наші стапелі й ми тут розіб'ємо шампанське" (відео)
Корабель "Крим"

Своє чергою, на судноремонтному підприємстві "ЮГСУДОРЕМОНТ" почався доковий ремонт навчального катера ВМСУ проекту УК-3 А542 "Нова Каховка".

Згідно з ремонтною відомістю, на миколаївському підприємстві будуть виконані наступні роботи: очищення, дефектація, ремонт та фарбування зовнішньої обшивки та конструкцій корпусу, ремонт гвинто-стернового пристрою, ремонт якірного пристрою, заміна протекторів, ремонт дейдвудів та гребних валів, ремонт донно-бортової арматури, ремонт трубопроводів, ремонт систем - протипожежної, осушувальної, паливної, сточно-фекальної, прісної води, електрообладнання, головного двигуна тощо.

"Нова Каховка"

Нагадаємо, суднобудівний-судноремонтний завод "Нібулон" - одна з найсучасніших верфей Європи. У цьому році стало відомо, що саме це підприємство обрано для будівництва п'яти нових 32-метрових патрульних катерів з морського алюмінію ОСЕА FPB 98 MKI для Морської охорони Держприкордонслужби.

Корабель "Крим"
Корабель Морської охорони ДПСУ проекту 1360 "Крим" на "Нібулоні"

Контракт щодо постачання 20 патрульних катерів FPB 98 MKI, п'ять з яких побудують на українській верфі, було підписано на території суднобудівного-судноремонтного заводу "Нібулон" 22 липня цього року.

Читайте також: На заводі "Нібулон" освоюють технології виробництва корабельних корпусів з морського алюмінію (фото)