xcounter
#

По колоні окупантів "прилетіло" за 140 км від лінії фронту: таємнича бавовна поблизу Чонгара

23856
ЗСУ поки що не мають можливості бити з HIMARS більше ніж на 84 км
ЗСУ поки що не мають можливості бити з HIMARS більше ніж на 84 км

Сили оборони України "дістають" окупантів там, де вони цього не очікують

ЗСУ постійно тримають російське окупаційне військо в напрузі навіть там, де їхні позиції не можна дістати ракетними системами HIMARS чи тією ж "Точкою-У". Так, у ніч з 19 на 20 грудня, у соцмережах повідомлялося про бавовну поблизу Чонгара.

Водночас, як повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров, "під обстріл" у селі в Херсонській області потрапила колона російських військових. Нагадаємо, що Чонгар знаходиться орієнтовно в 140 км, з яких можна було б завдати удару по окупантах.

Читайте також: Після "бавовни" у Кадіївці – десятки "двохсотих", а в так званій "ДНР" шукають чергове "м’ясо"

Тут доречним буде згадати таке – що от нещодавно в інтерв’ю німецькому виданню BILD представник ГУР МОУ Вадим Скібіцький відзначив таке – українські збройні сили проводять операції на території України із застосуванням різних засобів.

"Ці операції дуже складні й потребують серйозної підготовки, тому що російські об’єкти добре охороняють", – каже він і зауважує, що цілі обираються тільки військові – об’єкти російських збройних сил, з яких здійснюються удари по Україні, зокрема логістичні центри, командні пункти чи гарнізони з військовими.

Тому окупантам варто чекати більше "бавовни" і на окупованих територіях, і безпосередньо на військових об’єктах вже безпосередньо на території РФ.

Читайте також: Схоже, що РФ вирішила не перебазовувати всі стратегічні бомбардувальники з Саратова та Рязані після "бавовни"