xcounter
#

Після "бавовни" у Кадіївці – десятки "двохсотих", а в так званій "ДНР" шукають чергове "м’ясо"

6578
Після "бавовни" у Кадіївці – десятки "двохсотих", а в так званій "ДНР" шукають чергове "м’ясо"

Окупанти рахують втрати після "недопалків"

Генеральний штаб України опублікував чергове зведення, в якому йдеться про таке – після "бавовни" 11 грудня в районі Кадіївці, що на Луганщині, окупанти мають до 60 "двохсотих" та до 100 – "трьохсотих".

Крім того, у Генштабі також підтверджують знищення керівного складу 58-ї армії у Мелітополі, а також близько 150 "трьохсотих" російської окупаційної армії в районах Енергодара, Токмака та Гуляйполе.

Читайте також: Чергові "раптові" навчання у Білорусі: попри оголошені плани білоруські військові сунулись у бік України (оновлено)

Також відзначається, що підрозділами ракетних військ і артилерії було уражено 2 райони зосередження особового складу окупантів.

Разом з тим, окупанти на тимчасово окупованій Донеччині активно здійснюють примусову мобілізацію то так званого "першого армійського корпусу" – зокрема, у Горлівці призову підлягають навіть "заброньовані" чоловіки.

Нагадаємо, останні дні для окупантів виявилися "багатими" на "бавовну", зокрема нещодавно окупанти показали, що ж залишилося після їхньої бази в Мелітополі.

Читайте також: РФ вичерпає кондиційні снаряди до кінця року: чому для РФ це не велика проблема