xcounter
#

Паніка рашистів в Мелітополі: окупанти показали, що залишилося від їхньої бази після "недопалка" (відео)

5572
Паніка рашистів в Мелітополі: окупанти показали, що залишилося від їхньої бази після "недопалка" (відео)

Ніч з 10 на 11 грудня для окупантів виявилася багатою на "бавовну" і "двохсотих" з "трьохсотими"

Російські ЗМІ показали, що залишилося від їхньої бази в тимчасово окупованому Мелітополі, де внаслідок прильоту "недопалка" окупанти рахують свої втрати десятками та сотнями вбитих та поранених. Так, рашисти скаржаться на "повністю зруйновану інфраструктуру" після обстрілу так званої "бази відпочинку" в Мелітополі.

Нагадаємо, вчора ввечері, 10 грудня, у тимчасово окупованому Мелітополі в окупантів сталася "бавовна", зокрема близько 19:50 очільник міста Іван Федоров повідомляв про "понад 10 гучних вибухів у всіх районах міста" та "метушню окупантів".

Читайте також: Що за "бензовоз" та "недопалок" сьогодні впали на аеродроми, звідки рашисти обстрілюють ракетами Україну

Згодом Федоров повідомляв про те, що внаслідок ударів по базах окупантів ворог має "надто багато "двохсотих" та "трьохсотих", зокрема за попередніми підрахунками йдеться про втрати у близько 200 осіб, а поранених везли аж в Крим.

Разом з тим, вчора окупанти також повідомляли і про "бавовну" у тимчасово окупованій Кадіївці, а саме по готелю "Гостьовий дім Жданова", де свою базу облаштували "вагнерівці".

Зрештою, "бавовна" також завітала й до Криму, а саме в казарму в селищі Совєтський, де окупанти "поселили" від декількох сотень до тисячі мобілізованих – повідомлялося про загиблих та поранених, а причиною пожежі називають "необережне поводження з вогнем".

Читайте також: У Бєлгороді прямо на авіабазі армії РФ сталась "бавовна", на відео навіть потрапив "недопалок"