xcounter
#

У Бєлгороді прямо на авіабазі армії РФ сталась "бавовна", на відео навіть потрапив "недопалок"

11585
Аеропорт Бєлгорода
Аеропорт Бєлгорода

Спочатку рашисти перетворюють цивільний аеродром на авіабазу, а потім дивуються "бавовні"

У російському місті Бєлгород сталась доволі потужна "бавовна", що прокотилась по місцевому аеродрому, який рашисти перетворили на військову авіабазу.

У мережі вже з'явилось доволі велика кількість відео з місця подій, які дозволяють геолокувати місце подій з прильотом "недопалків" по військовому об'єкту армії РФ та марні спроби "аналоговнєтної" протиповітряної оборони хоча б якось цьому завадити.

Читайте також: Іранські дрони-камікадзе Arash-2 - що про них відомо, які їх можливості та характеристики

Зйомка цього відео велась у безпосередній близькості до аеродрому, а очевидець зняв все для того, щоб оцінити й розмах "бавовни" та навіть точне місце приземлення високоточних "недопалків", яких, говорять, було до 16 одиниць.

белгород аеродром

Більше того, на камеру навіть потрапляє один з них, щоправда, якість зображення не дає можливості оцінити "марку" недопалка, який на надзвуковій швидкості впав на рашиський військовий об'єкт. Але його потужність дозволила розтрощити скло у машині на достатній відстані, не говорячи вже про долю військових об'єктів армії РФ.

белгород бавовна

Водночас те, що рашисти перетворили цивільний аеродром саме на військовий об'єкт - жодних сумнівів не має. Навіть на супутникових знімках, що доступні у сервісі Google Earth, які були зроблені ще у квітні, добре видно цілий ряд військових літальних апаратів.

белгород бавовна аеродром

Зокрема видно чотири військові вертольоти, поряд з одним з яких лежать об'єкти схожі на блоки некерованих реактивних снарядів, військово-транспортний Ан-72, а також розвідувальний БПЛА, з огляду на форму та дату зйомки - "Форпост", з наземним комплексом управління. Також літом там була помічена й фронтова авіація, зокрема штурмовики Су-25.

аеродром белгород

Таким чином цілком закономірно очікувати у найближчих зведеннях від Генштабу РФ збільшення кількісного показника знищених рашиських зенітних ракетних комплексів, літаків та вертольотів.

втрати рф
Читайте також: Розстріл "чмобіків" під Бєлгородом: від теракту до національних розбірок в армії РФ