xcounter
#

Пілоти ЗСУ вхопилися за ідею навчання на сучасних винищувачах і просувають її в медіа США

21147
Пілоти ЗСУ вхопилися за ідею навчання на сучасних винищувачах і просувають її в медіа США

Пілоти Збройних Сил України підтверджують, що винищувачі F-16 "зайвими" точно не будуть

Нещодавно ми розповідали про те, що два ветерани ПС США – конгресмени Адам Кінзінгер та Крісі Хулахан – просувають в Сполучених Штатах законопроект про навчання українських льотчиків на американських винищувачах, зокрема на F-15 та F-16.

Водночас українські пілоти вирішили не гаяти часу і тепер активно "проштовхують" цю ідею в медіа США – зокрема на каналі CNN в Youtube вийшло відео, в якому є коротке інтерв’ю з двома українськими пілотами з позивними Moonfish і Juice.

Читайте також: F-16 стали ефективними проти крилатих ракет та можуть прицілитися у більше цілей, ніж здатні уразити

CNN
Українські пілоти в ефірі CNN

Так, українські пілоти згодні з тим, що вони не мають "кращих технологій" для війни з рашистами і зазначають, що рашисти мають технологічну перевагу в повітрі. Водночас пілоти зауважують – "цифри" говорять про те, що американські літаки допоможуть пілотам ПС США щонайменше "зрівнятися" з окупантами, якщо не "вийти вперед".

Зрештою, тут можна згадати й те, що застарілі літаки, які є на озброєнні ЗСУ, заважають українським пілотам "розкрити себе" на повну і цю "прогалину" міг би закрити щонайменше американський винищувач F-16.

Читайте також: Американські F-16 патрулюють в 30-50 кілометрах від кордону з Україною