xcounter
#

Перш ніж послати в бій Т-62, окупанти і на ці танки наварили "мангали"

67858
Танки Т-62 рашистів з "мангалами", фото з відкритих джерел
Танки Т-62 рашистів з "мангалами", фото з відкритих джерел

І так росіяни перетворили ці машини часів Хрущова на "братські могили" для танкістів

У відкритому доступі з’явились фото, які вказують – перш ніж послати у бій проти ЗСУ свої раритетні Т-62М часів Хрущова, рашисти наварили "мангали" на ці танки.

Точно невідомо, на яку саме кількість своїх Т-62 окупанти наварили решітки на башти. Але за деякими даними, ці фото "вкинули" самі орки. І тут не зовсім зрозуміло, чим саме вони тут хваляться.

Читайте також: Як "мангали" на танках РФ перетворили їх на братські могили без зв'язку та чого бояться рашиські танкісти - "епічне" інтерв'ю
Рашистські танки Т-62 на Півдні України ще без "мангалів", першоджерело - телеграм-канал "Диванно-штурмовая бригада"

Самі росіяни уже встигли провести "роботу над помилками". І зафіксувати – якщо "мангал" наварювати на башти новіших Т-72 чи Т-80, це автоматично перетворює танк на "братську могилу", з якої у випадку влучання командир та навідник вилізти не зможуть.

Та ще й без радіозв’язку, бо наварювання "мангалу" на башту гарантовано приводить до "закорочування" антен радіостанцій.

Танки Т-62 військ режиму Башара Асада в Сирії ідуть в атаку під прикриттям ЗУ-23-4 "Шилка", фото ілюстративне

До цього рашисти постачали та застосовували Т-62 для війни у Сирії, під "прапором" режиму Асада. Ну і також - для війни у Лівії.

Але тоді такі танки пускали у бій без "модифікацій" в стилі "Шаленого Макса". Хоча наприклад, у сирійців іноді мала місце практика наварювати протикумулятивні решітки на ЗУ-23-4 "Шилка".

Ось таке фото танка Т-62 із складу військ лівійського фельдмаршала Хафтара датоване 2020 роком
Читайте також: "Вагнерівці" приїхали "воювати" на рідкісній реінкарнації радянського БТР-152