xcounter
#

Партизани знову в ділі, і цього разу влаштували "бавовну" там, де рашисти возили і техніку з БК, і крадене зерно

6874
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

РФ мають проблеми не тільки на передовій, але й в тилу

Партизани на Луганщині влаштували невелику "бавовну" російським окупантам на залізниці – про це повідомляє голова Луганської ОДА Сергій Гайдай у своєму каналі в Telegram.

Відзначається, що за допомогою саморобного вибухового пристрою було знищено залізничне полотно, що з’єднувало Луганськ з селом Лантратівка і через який російське військо транспортувало як свою техніку, так і БК й особовий склад.

Читайте також: РФ вимушена замість складів з БК підставляти свої ешелони або ж отримає "логістичний колапс"

Разом з тим, "назад" цим же шляхом окупанти вивозили награбоване зерно – окупанти самі "спалилися", що зокрема зі Старобільського елеватора викрали більше 1000 тонн зерна, розповідає Гайдай.

І в цьому контексті насправді можна згадати низку випадків, коли партизани різними способами значно "псували" життя рашистам. Наприклад, у серпні 2022 року партизани в Білорусі змогли підірвати щонайменше одну одиницю техніки ворога в "Зябровці", і така робота "засвітилася" на супутникових знімках.

Або ось у червні пустили під укіс ешелон з боєприпасами для псковських десантників, і ця аварія тоді настільки налякала рашистів, що ФСБшники були вимушені на декілька годин оточити місце "катастрофи" й нікого туди не пускати.

Чи ще цікавий випадок у травні, коли партизанам вистачило монетки, щоб пустити під укіс бронепоїзд рашистів під Мелітополем, в результаті чого сталася "бавовна" і окупанти поплатилися своїми боєприпасами.

Читайте також: Пригоди російських танків в Білорусі: деякі ешелони з технікою просто катаються "туди-сюди"