xcounter
#

Новітня зброя армії РФ знову "засвітилася" на Луганщині, ЗСУ готові воювати з цією "вундерваффе"

8489
БМПТ "Терминатор"
БМПТ "Терминатор"

Ще одне рашистське "ноухау" хоче перевірити на собі міць української зброї

Збройні Сили України вже незабаром зможуть перевірити на міцність або ж затрофеїти "новинку" російського ОПК – бойові машини підтримки танків "Терминатор".

Так, декілька днів тому у мережі з’явилося відео (дивіться вище) з цією бронемашиною – зазначалося, що ворог вже перекинув свої БМПТ в Україну. Разом з тим, місце та час зйомки були невідомі – тому не виключено, що те відео з "Терминаторами" вкинули й самі росіяни.

Читайте також: Армія РФ отримала вісім бойових машин підтримки танків "Терминатор" через 19 років після розробки
БМП
БМПТ "Терминатор" їдуть в Україну, квітень 2022 року

Водночас сьогодні 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців опублікувала нові відео та фото з БМПТ "Терминатор". У дописі зазначається, що колону цих бойових машин знову помітили на Луганщині.

Крім того, на опублікованому фото можна помітити вивіску магазину з написом українською мовою, що є прямим доказом того, що ці машини точно перебувають в Україні.

Нагадаємо – на розробку цієї чергової російської "чудо-зброї" ОПК РФ витратив цілих 19 років, а 8 машин вироблених машин надійшли на озброєння 90-ї танкової дивізії ЦВО лише наприкінці 2020 року. Більше деталей про те, як БМПТ "Терминатор" їхали в Україну Defense Express розповідав в окремому матеріалі.

Читайте також: Куди приткнути "Терминатор": деталі про російську бойову машину підтримки танків (частина 1)