xcounter
#

Несподіванка для рашистів: стало відомо, хто у РФ буде шукати іржаві автомати для сотень тисяч мобілізованих

13749
Несподіванка для рашистів: стало відомо, хто у РФ буде шукати іржаві автомати для сотень тисяч мобілізованих

Генерал, який називає своїх солдатів "гадьонишами" та "ублюдками", буде відповідати за те, щоб сотні тисяч мобілізованих мали чим воювати

Російське вище військове командування має нові зміни – як повідомляє міноборони РФ, генерал-полковник Міхаіл Мізінцев став новим заступником міністра оборони РФ Сергія Шойгу, який відповідає за матеріально-технічне забезпечення російської армії.

мізінцев рф
Генерал-полковник Міхаіл Мізінцев

Він замінив на цій посаді генерала армії Дмитра Булгакова, якого "звільнено з посади заступника міноборони РФ у зв’язку з переходом на нову роботу". Яка саме це робота – не повідомляється.

Тут передусім варто зауважити, що така зміна у вищому командуванні у контексті оголошеної у РФ так званої "часткової мобілізації" щонайменше на 300 тисяч осіб (офіційно, насправді ця цифра може сягати 1 млн і більше) свідчить про те, що ймовірно Мізінцев стане відповідальним за забезпечення мобілізованих.

А із забезпеченням у окупантів проблеми вже із самого старту, зокрема, наприклад, деяким видають лише комплекти літньої форми, коли на дворі вже скоро початок жовтня.

Крім того, мобілізовані вже й продемонстрували зброю, яку їм видали – "хизуються" іржавими автоматами Калашнікова, які ледь не розвалюються у них у руках.

Причому такі автомати видали танкістам – як стверджують самі окупанти на відео, зброю їм видали зі словами на кшталт "У вас танки есть, не страдайте х*йней*".

Водночас у цьому контексті варто зауважити й таке – Мізінцев, який наразі буде займатися "матеріально-технічним забезпеченням російської армії", відомий передусім тим, що відповідальний за жорстоке та цинічне бомбардування Маіруполя.

Крім того, варто згадати й таке – у перехоплених ГУР МОУ розмовах Мізінцев називав своїх солдатів "ублюдками" та гадьонишами", тож не важко здогадатися, якими методами цей генерал буде працювати з мобілізованими.