xcounter
#

​Ми-35 армії РФ зазнав аварії у Криму: на відео показали безрозсудні польоти окупантів

1292
​Ми-35 - модернізація Ми-24В
​Ми-35 - модернізація Ми-24В

Вертоліт Ми-35 здійснив жорстку посадку поблизу Джанкоя на окупованому півострові

В окупованому Криму поблизу Джанкоя, 7 травня, здійснив жорстку посадку вертоліт Ми-35 армії РФ. Штаб так званого "южного военного округа" РФ підтвердив факт аварії та наявність постраждалих.

В результаті аварії, за повідомленнями російських ЗМІ, серйозні травми отримали троє військових, один з яких помер у шпиталі.

Читайте також: ​Чому Росія не змогла запустити Т-14 "Армата" у серію

Місцеві жителі окупованого Джанкою виклали відео з безрозсудними польотами російських окупантів, які виконують маневри поблизу житлових будинків та АЗС.

"Сьогодні ці вертольоти літали над житловими будинками і виконували небезпечні маневри, жахливе видовище, творили якийсь неподобство безпосередньо поблизу житлових будинків і московської траси. Не здивована", - прокоментувала аварію мешканка Криму, яка зняла на відео польоти окупантів.

Інші користувачі жаліються на те, що армія РФ доволі часто виконує подібні польоти без дотримання жодних заходів безпеки.

Зазначимо, що у березні цього року Ми-35 у Читі розстріляв з автоматичної гармати житловий будинок. Інцидент стався, за повідомленнями штабу східного військового округу армії РФ, під час робіт із розряджання гармати на землі. Жертв та постраждалих тоді вдалось уникнути.

Нагадаємо, що Ми-35 - військовий ударно-транспортний вертоліт, який є модернізацією Ми-24, розробленого наприкінці 60-х років.

Читайте також: ​Космічна криза Кремля: як Ілон Маск підписує вирок "Роскосмосу"