xcounter
#

Компанія Trimen розробила нову систему спостереження для водіїв бронетехніки (фото)

3630
Модернізовані тепловізійні приціли від ТОВ "Трімен-Україна"​ на виставці "Зброя та Безпека-2018"
Модернізовані тепловізійні приціли від ТОВ "Трімен-Україна"​ на виставці "Зброя та Безпека-2018"

Прилад СПО МБТ призначений для встановлення на як на важку, так і на легку бронетехніку

Відзначається, що за допомогою нової розробки української приватної компанії механік-водій бойової техніки зможе цілодобово бачити, що відбувається спереду та позаду бронемашини.

Система спостереження та орієнтування від "Трімен-Україна" складається з фронтального тепловізійного приладу, заднього приладу спостереження, пульта керування та оглядового монітора.

Читайте також: Що можуть українські танки з новим зором
СПО МБТ від Trimen

Розташований в передній частини машини тепловізійний прилад забезпечує механіку-водію видимість у будь-який час доби, тоді як задній прилад спостереження використовується для огляду простору позаду бойової машини.

СПО МБТ від Trimen

Своєю чергою, за допомогою пульта керування зображення з камери переднього чи заднього виду виводиться на монітор. Також за його допомогою здійснюється управління обігрівом цих камер та системою омивача.

СПО МБТ від Trimen

Видимість дороги через фронтальний прилад становить 600 метрів, а через задній - 25. Час безперервної робити сягає 23 годин за робочої температури від -40°до +50° С.

Приціли Trimen
Нічні тепловізійні приціли ТПН-4ЕМбТ (для Т-84), ТПН-1-ТПВ (для Т-64), комбінований денно-нічний приціл навідника БПК-2-42МбТ (для БМП-2) та прилад нічного бачення ТВНЕ-4 МБТ (різні види танків та БТР) від "Трімен-Україна"

Варто додати, що СПО МБТ може бути встановлений як на різні типи танків (Т-55, Т-64, Т-73, Т-80, Т-84 або БМ "Оплот"), так і на більш легкі машини (БРДМ-2, БТР-60, БТР-70, БТР-80, БТР-3, БТР-4).

Нагадаємо, приватна компанія спеціалізується на виробництві різних приладів спостереження та прицілів для важкої та легкої бронетехніки. Зокрема, сучасними танковими прицілами ТПН-1-ТПВ виробництва Trimen оснащені сотні модернізованих Т-64 зразка 2017 року Збройних сил України.

Читайте також: Тrimen презентувала модернізований танковий командирський приціл ТКН-3ЕТ (фото)