xcounter
#

Коли закінчилися відео з вантажівками: міноборони РФ знайшло HIMARS на другому поверсі будівлі

134264
Коли закінчилися відео з вантажівками: міноборони РФ знайшло HIMARS на другому поверсі будівлі

Після вигаданої ТЗМ до HIMARS у міноборони РФ вирішили "піднятися на поверх вище"

Міноборони РФ продовжує у своїх звітах "знищувати" ракетні системи HIMARS – схоже, скоро ця зброя "повторить долю" українських Су-25, які окупанти збивають вже по третьому колу.

Водночас російське оборонне відомство не перестає дивувати своїми фейками щодо цієї новітньої американської зброї, більшість з яких виходять за межі здорового глузду.

Читайте також: HIMARS розтрощив залізничний ешелон окупантів: 40 вагонів з технікою та БК, десятки загиблих та сотні поранених

Так, у черговому звіті міноборони РФ "говорящая голова" Конашенков звітує про чергові знищені пускові установки HIMARS – ці слова окупанти проілюстрували кадрами влучення, ймовірно, легкої багатоцільової керованої ракети "Изделие 305" у другий поверх будівлі.

міноборони РФ HIMARS
Скріншот з офіційного каналу міноборони РФ у Telegram

"В результате высокоточного удара в городе Харьков на территории завода "Украинские энергетические машины" уничтожено две американские пусковые установки РСЗВ HIMARS", – каже Конашенков.

Водночас незрозуміло, чому російські пропагандони обрали саме ці кадри, щоб проілюструвати слова Конашенкова про знищені HIMARS, адже набагато ефектніше було б показати відео з реальним ураженням зброї. Якщо вони, звісно, взагалі існують.

РСЗВ HIMARS
Так виглядає РСЗВ HIMARS за версію МО РФ

У контексті цієї новини можна згадати про те, як міноборони РФ видало за знищений HIMARS звичайну тентовану вантажівку (фото вище). А також те, як у РФ взагалі вигадали неіснуючу транспортно-заряджальну машину для цієї системи – і, звичайно, теж її знищили.

Разом з тим, варто згадати, що станом на 22 липня цього року голова комітету начальників штабів США Марк Міллі повідомив, що армії РФ не вдалося знищити жодної ракетної системи HIMARS.

Читайте також: Рашисти на "Херсонському плацдармі" вирішили "додати роботи" для наших M270 та HIMARS