xcounter
#

ГУР МОУ і далі кошмарить окупантів у Криму: проведено спецоперацію спільно з військово-морським флотом

5689
Російська РЛС "Небо-М", фото ілюстративне
Російська РЛС "Небо-М", фото ілюстративне

Після знищеного російського С-400 у тимчасово окупованому Криму у ГУР МОУ за підтримки військово-морського флоту провели ще одну спецоперацію у тому ж районі

Сьогодні, 24 серпня, близько 4-5 години ранку у тимчасово окупованому Криму поблизу мису Тарханкут було чутно вибухи, а місцеві нібито бачили на березі два гумові човни з 10 невідомими — таку інформацію панічно повідомляли російські пропагандистські канали, оголошуючи про запроваджений у районі план "Крепость".

Як підтвердив у коментарі Суспільному речник ГУР МОУ Андрій Юсов, сьогодні зранку у тимчасово окупованому Криму дійсно була проведена спецоперація за участі воєнної розвідки, а також і військово-морського флоту.

Читайте також: ГУР МОУ підтвердило історію з посадкою рашистського Ми-8 в Полтаві, деталі обіцяють згодом

Бій відбувся поблизу населеного пункту Маяк за участю плавзасобів та авіації, була висадка безпосередньо на територію Криму. "Цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає", — відзначив Юсов.

За його словами, спецоперація продовжується, її деталі — зі зрозумілих причин — не розголошуються. Речник ГУР МОУ зауважує, що ворог вже має втрати як серед особового складу, так і у техніці, ці дані уточнюються.

Передусім тут варто відзначити, що це вже не перша успішна операція, яку ГУР МОУ провели протягом останніх днів у цьому районі, де розміщена російська база 3-го радіотехнічного полку (належить до складу так званих "ВКС РФ") з такими РЛС, як "Небо-М" та "Каста-2Е2" тощо.

Так, вчора, в населеному пункті Оленівка, що неподалік від того ж населеного пункту Маяк, поблизу якого була здійснена висадка сьогодні зранку, було знищено пускову рідкісного зенітного ракетного комплексу С-400.

Також нещодавно у ГУР МОУ продемонстрували епізод з відбиттям атаки Су-30 у районі "Вишок Бойка" — і з цікавого варто нагадати, що тут, як і у випадку зі знищеним С-400, за подіями спостерігав таємничий "стелс-дрон", який, судячи з усього, вміє ефективно діяти в умовах насичених ворожих засобів виявлення та знищення повітряних об’єктів.

Читайте також: Ліквідація Пригожина: три найголовніших висновки й чого чекати далі