xcounter
#

Де бійці "ЛДНР" бояться потрапити в оточення: розповідають про масштабні плани ЗСУ з "катерами з США"

4049
Де бійці "ЛДНР" бояться потрапити в оточення: розповідають про масштабні плани ЗСУ з "катерами з США"

А також скаржаться на те, що росіяни та кадирівці ціняться вище за "лднрівців"

Війська так званих "ЛНР" та "ДНР", що беруть участь у бойових діях на півдні України, бояться потрапити в оточення в Херсоні. Такий висновок можна зробити з перехоплених перемовин від Головного управління розвідки Міноборони України.

Так, боєць так званої "ЛДНР" розповідає про плани ЗСУ наступу на Херсон "в очень большом количестве": "Будут наступать по воде, будут американские катера, лодки, артиллерия будет на воде. Они будут окружать нас, отрезать от Крыма. Полностью".

Читайте також: Армія РФ "віджала" у своїх "колег" гаубиці Д-20: з якої зброї 1940-х років буде воювати "ЛДНР"

Як каже "лднрівець", ЗСУ мають наступати з боку Одеси та з боку Миколаєва: "Они сейчас будут пробивать Снигуревку и в направлении Херсона, чтобы захлопнуть нас здесь".

Крім наступу та ймовірності опинитися в оточенні, бійця з "ЛДНР" хвилює й таке – російські військові, здається, вже мають план "звалити" і можуть це зробити швидше за бійців "республік": "Они нас просто кидают как мясо и все".

мобіки лднр війна
Для РФ власні війська цінніші за "ЛДНРівські"

Рашисти вже ледь не у відкриту кажуть, що використовують своїх колег з "ЛДНР" як "гарматне м’ясо": "Стоят первые наши – менты [ймовірно йдеться про так звану "народну міліцію "ЛДНР" – прим. DE], вторые россияне, а третьи чеченцы. Чеченцы ушли, россияне ушли и оставили два взвода – 30 человек, пацанов, ментов. они их оставили. Говорят, что ну мы их оставили, чтобы их сейчас заф*гачили, а мы потом по ним отработаем".

д-1 гаубиця
Російські військові ставляться до своїх "колег" з "ЛДНР" як до непотребу: наприклад, нещодавно стало відомо, що армія РФ планує "позичити" в них гаубиці Д-20 і пересадити "лднрівців" на музейні Д-1

Боєць з "ЛДНР" також скаржиться і на серйозні втрати у боях з ЗСУ: у полку було 1500 військовослужбовців, а зараз вже менш як 100, крім того, близько 50 втрат припадає на "самостріли".

Читайте також: У "ДНР" вже забули, як "Терминатор" тікав від ЗСУ та натякнули на безпорадність "Армати" проти зброї НАТО