xcounter
#

У "ДНР" вже забули, як "Терминатор" тікав від ЗСУ та натякнули на безпорадність "Армати" проти зброї НАТО

7435
У "ДНР" вже забули, як "Терминатор" тікав від ЗСУ та натякнули на безпорадність "Армати" проти зброї НАТО

Радник голови "ДНР" виправдовує відсутність "новітньої російської зброї" на полі бою

Окупанти забули про свої БМПТ "Терминатор" в Україні, а також виправдовують відсутність на передовій новітніх російських танків Т-14 "Армата" – такі висновки можна зробити з заяви "радника голови так званої "ДНР" Ігоря Кимаковського, яку наразі тиражують російські ЗМІ.

"Парадний" танк Т-14 "Армата"

"Російська Федерація не використовує в спеціальній військовій операції на Україні БМПТ "Терминатор, а також російський танк "Армата". На даному етапі відбувається "перемелювання" військового потенціалу України і країн НАТО, а також налаштування економіки ДНР на новий лад", – так звучить заява Кимаковського.

Читайте також: Як росіяни намагались "переграти" провал БМПТ "Терминатор" під Сєверодонецьком
БМПТ
БМПТ "Терминатор"

Він також зазначає, що ВС РФ не використовують "сучасну російську зброю", бо чекають, коли "з мінімальними втратами досягнемо максимального результату".

Відповідно до цієї заяви можна зробити висновок, що БМПТ "Терминатор" та танк Т-14 "Армата" – це не та техніка, яка має допомогти "з мінімальними втратами" перемогти військовий потенціал України та "натівську" техніку.

БМПТ
БМПТ "Терминатор" в Украине

Також Кимаковський, мабуть, забув (або йому не "повідомили") про те, що БМПТ не тільки були помічені в Україні (про що красномовно свідчить фото вище), але й вже встигли відзначитися тим, що разом з російськими танками тікали від вогню артилерії Збройних Сил України.

Залишається незрозумілим і те, про які "мінімальні" втрати говорить Кимаковський, якщо навіть за підрахунками порталу Oryx з початку повномасштабної війни армія РФ втратила понад 4300 одиниць озброєння та військової техніки – водночас якщо дивитися на дані Генштабу ЗСУ, ці цифри будуть значно більшими.

Читайте також: "Мобіки" з "ЛДНР" почали складати зброю: назрівають масові бунти небажаючих ставати гарматним м'ясом