xcounter
#

БМП Bradley розстрілює бронетехніку рашистів під Авдіївкою - відео від 47-ї ОМБр

8082
Уражена ворожа МТЛБ, скріншот з відео 47-ї ОМБр
Уражена ворожа МТЛБ, скріншот з відео 47-ї ОМБр

БМП M2 Bradley чудово зарекомендувала себе на полі бою проти російських окупаційних військ

Пресслужба 47-ї окремої механізованої бригади оприлюднило відео роботи їхньої бойової машини піхоти M2 Bradley під Авдіївкою. "Бійці 47-ї окремої механізованої бригади вкотре демонструють свою перевагу на полі бою. Американська техніка тут відіграє дуже потужну роль, особливо — під управлінням справжніх профі", — йдеться у повідомлені бригади.

Відзначається, що на відео працює екіпаж Курта 2-го механізованого батальйону. Як відзначають у бригаді, рашисти планували штурм одразу сімома одиницями своєї бронетехніки, з них два танки і п’ять МТ-ЛБ. На відео демонструється, як наші військові на БМП M2 Bradley "розбирають" одну з ворожих "мотолиг" влучним вогнем з 25-мм гармати.

Читайте також: Які слабкі місця має Т-90М "Прорыв", і як цей танк змогли знищити бійці ЗСУ на Bradley

Бойові машини піхоти дійсно ефективно продемонстрували себе на полі бою в Україні, зокрема військові відзначають високий рівень захищеності цієї машини, яка зокрема може витримати й удар з ПТРК. І невдовзі цих машин у нашому війську має стати більше — раніше ми розповідали про те, скільки Bradley та іншої бронетехніки увійшло у новий пакет допомоги на 1 млрд від США.

Ілюстративне відео роботи БМП Bradley в Україні

Водночас Армія США нещодавно представила найсучаснішу версію M2A4E1 своєї бойової машини піхоти Bradley, яка передусім нарешті отримала комплекс активного захисту Iron Fist. Ці машини в американському війську якраз будуть замінювати передані Україні БМП.

Модернізована БМП m2 Bradley
Оновлена БМП M2 Bradley, фото — Program Executive Office Ground Combat Systems

Нагадаємо, раніше західні ЗМІ повідомляли, що Україна нібито була змушена відвести з передової усі танки Abrams M1A1, які перебували у строю через високу концентрацію розвідувальних та дронів-камікадзе.

Водночас згодом у 47-й ОМБр спростували цю інформацію, заявивши, що ці основні бойові танки чудово продемонстрували себе на полі бою і що бригада не збирається ховати ці машини від ворога і залишати без підтримки власну піхоту.

Читайте також: Як ЗСУ використовують танки M1 Abrams проти рашистів біля Авдіївки