xcounter
#

"Атлон Авіа" показала на що здатний новий український БПЛА-камікадзе ST-35 "Грім" (відео)

23464
БпАК ST-35 "Грім" від НВП "Атлон-Авіа"
БпАК ST-35 "Грім" від НВП "Атлон-Авіа"

У презентації безпілотного авіаційного комплексу детально розповіли про склад комплексу, мобільну й переносну версії та його бойові можливості

Приватна компанія НВП "Атлон Авіа" (входить до складу ГС "Ліга оборонних підприємств України»") у четвер, 29 жовтня ц.р. оприлюднила відео-презентацію своєї нової розробки - ударного БПЛА ST-35 "Грім".

Як раніше вже повідомляв Defense Express, приватна розробка являє собою високоточний засіб ураження цілей, котрий здатний знищити ворога навіть на закритій позиції з використанням різних типів бойових частин (термобаричної, кумулятивної чи осколково-фугасної).

Читайте також: Баражуючий боєприпас "Грім" від "Атлон-Авіа" пройшов черговий етап випробувань (відео)

Високоточний баражуючий боєприпас, розроблений "Атлон Авіа", здатний виконати завдання з максимальною ефективністю та мінімальними супутніми втратами, зокрема серед цивільного населення та інфраструктури.

ST-35

Комплекс має модульну, легкоскладаєму конструкцію, що дозволяє транспортування його переносної версії силами піхотного розрахунку з трьох бійців.

ST-35

Також, вперше презентований мобільний варіант ST-35 "Грім", що розташований на бронеавтомобілі й може мати до восьми комплектів боєприпасів та до 16 елементів мультикоптеру для запусків.

ST-35

Варто додати, що БпАК ST-35 "Грім" від НВП "Атлон Авіа" має радіус дії до 30 км та здатний триматися у повітрі до одного часу.

ST-35

Нагадаємо, у квітні ц.р. вітчизняний баражуючий боєприпас пройшов черговий етап льотних випробувань, під час яких тестувалися системи управління дроном та алгоритми виявлення цілей.

Наразі проходять консультації з Міноборони щодо ухвалення спільного рішення, після чого у розробника має з’явитися остаточне ТТЗ на розробку вітчизняного високоточного баражуючого боєприпасу.

ST-35
Читайте також: Безпілотник "Фурія" прийнято на озброєння Збройних Сил України (відео)