xcounter
#

Знищення "у трьох актах" або як ЗСУ утилізували ще один російський Т-90М "Прорыв" (відео)

3235
Т-90М
Т-90М

Рашисти втратили вже майже 30 своїх танків Т-90М "Прорив" – і це лише у підтверджених випадках

Збройні Сили України знищили черговий рашистський танк – у мережі з’явилося відео, як російське окупаційне військо втратило ще один свій новітній Т-90М "Прорыв". Як відзначається, машину поблизу населеного пункту Курдюмівка, що в Бахмутському районі Донецької області, вполювали бійці підрозділу Курта 28-ї окремої механізованої бригади.

Причому утилізований російський танк був фактично протягом "трьох актів". Так, на першому відео нижче ми бачимо, як окупанти спокійно собі їхали на своєму Т-90М, коли отримали прильот у двигун машини.

Читайте також: Як один захоплений Т-90 призвів до втрати РФ мільярдів доларів

З машини одразу ж повалив дим, танк зміг ще трохи протягнути і зрештою заглух поблизу іншої знищеної машини – екіпаж Т-90М був вимушений покинути танк та втекти.

Т-90М
"Акт перший" – танк заглух і екіпаж був вимушений покинути машину

Згодом російський "Прорыв" отримав ще один прильот – безпілотник з гранатами прилетів ймовірно для того, щоб добити машину, втім, чи отримала машина критичні пошкодження сказати важко.

Т-90М знищено ЗСУ
"Акт другий" – ЗСУ спробували добити Т-90М з безпілотника

Разом з тим, згодом у мережі з’явилося фото з тим же Т-90М, але вже з відірваною баштою – ймовірно, українські військові прийняли виважене рішення добити машину, щоб окупанти не змогли потім відтягнути її в тил та відремонтувати.

Т-90М
"Акт третій" – російський Т-90М з відірваною баштою

Нагадаємо, раніше МВС України показало, як бійці Національної гвардії уразили з безпілотника ще один російський танк Т-90М "Прорыв" – загалом кількість зафіксованих втрат російського окупаційного війська у цих машинах вже наближається до 30 одиниць.

Читайте також: БМПТ "Терминатор" рашистів "їздить і стріляє", і це проблема для ЗСУ