xcounter
#

У РФ заявили, що воюють як Третій Рейх з усім світом та назвали цілі "другої фази" війни проти України

Під цим же триколором воювали російські гітлерівці з РОА
Під цим же триколором воювали російські гітлерівці з РОА
8758

У РФ офіційно вважають, що воюють з усім світом, як у Велику Вітчизняну війну, мріють про анексію Одеси та твердять, що втрат немає

Військово-політичне керівництво РФ відмітилось заявами, які остаточно ставлять крапку у питанні, що саме відбувається у їх хворих головах. Позицію міноборони РФ озвучив генерал-майор Рустам Міннекаєв, заступник командувача військ Центрального військового округу рашиської армії, який заявив одразу дві вкрай важливі речі: цілі "другої фази" війни проти України, а також те, як у Кремлі сприймають та виправдовують свої дії.

"З початку другої фази спецоперації, вона зараз уже почалася, буквально два дні тому, одним із завдань російської армії є встановлення повного контролю над Донбасом та Південною Україною", - заявив Міннекаєв, як його цитує російське центральне державне інформаційне агентство ТАСС.

Читайте також: Стало відомо, чому лише близько 40% ворожих крилатих ракет долітають до своїх цілей
Рустам Міннекаєв
Рустам Міннекаєв, заступник командувача військ Центрального військового округу армії РФ

У голові рашистів такий "контроль" передбачає "забезпечити сухопутний коридор до Криму", який дозволить знищити України завдяки впливу на життєво важливі об'єкти країни, зокрема чорноморські порти, через які здійснюються постачання сільськогосподарської, металургійної продукції.

У планах Кремля коридор має пройти через усі південні області України, включно з Одесою, бо рашисти хочуть утворити "вихід у Придністров'я", де, далі цитата, "відзначаються факти утисків російськомовного населення".

Придністров'я
У Придністров'я "руській мір" прийшов ще на початку 90-х

З боку Defense Express зазначимо, що цю заяву потрібно сприймати без жодних посмішок, бо вона зроблена рашиським військовим високопосадовцем який має цілком очевидний психічний розлад та має доступ до зброї та керування військами. Це стає зрозумілим із ще однією фрази:

"Ми [ред. - Російська Федерація] зараз воюємо з усім світом, як було у Велику Вітчизняну війну, вся Європа, весь світ проти нас був. І зараз те саме, вони ніколи не любили Росію", - заявив Рустам Міннекаєв.

Враховуючи те, що генерал-майор армії РФ добре знає, що у Другу світову війну СРСР бився проти гітлерівців разом із союзниками з усього світу, бо коаліція складалась не тільки з Союзу, США та Великобританії, а 53 країн, то можливо зробити наступний висновок. Кремль вбачає себе Третім Рейхом, проти якого якраз і бився весь світ.

Зеленим позначено країни антигітлерівської коаліції

І це розуміння цілковито офіційне, зроблене під час публічної промови та розтиражоване для ознайомлення державними ЗМІ РФ.

Щодо можливостей реалізації саме такого сценарію у ставці фюрера рашистів теж абстолютно впевненні. Бо, в них "немає втрат".

"При завданні ударів російські збройні сили жодних втрат не зазнають. Це найбільше вбиває бойовий дух особового складу Збройних сил України. Технічна перевага російської армії на суші, на морі та в повітряному просторі стала очевидною", - сказав заступник командувача військ Центрального військового округу РФ.

В цьому випадку, єдине що залишається Україні та усьому іншому цивілізованому світу - нищити рашистів з ще більшою наполегливістю. Бо якщо 21 тисяча ліквідованих окупантів це не втрати на суші, то можливо ними стануть 210 тисяч. Якщо знищення флагмана - це не втрати на морі, то значить відправити на дно потрібно весь флот рашистів. Якщо шість літаків з вертольотами за один день з 330 збитих - не втрати, то прийдеться приземлити всі інші. Це не буде легка прогулянка, це буде важка праця із горем та втратами, але іншого виходу - немає.

Читайте також: Британія вже навчає наші розрахунки ППО та екіпажі бронетехніки