xcounter
#

Рахунок йде на сотні: трофейні російські танки приводять до бойового стану і передають ЗСУ (нові подробиці)

Трофейний Т-80ВБМ, взятий у боях з армією РФ
Трофейний Т-80ВБМ, взятий у боях з армією РФ
50820

Захоплені російські танки скеровуються для посилення наших підрозділів. Частина з цих танків не пристосована для дій вночі, тож їх буде доопрацьовано.

Збройні Сили України у бойових діях з армією орди вже використовують і будуть використовувати ще більшу кількість бронетехніки, яка була відбита у ворога, полишена російськими окупантами з остраху за власне життя та брак палива, або була підбита і відновлення якої не потребує значних зусиль.

Виведений з ладу танк агресора
Виведений з ладу танк агресорів

За інформацією Defense Express, вже йдеться про декілька сотень (!) російських танків типу Т-72, Т-80 тощо. Ця кількість була підтверджена нашій агенції одним з представників вітчизняної оборонної промисловості. Відзначимо, що ця кількість є значною більшою, ніж наводилось на різних інформаційних ресурсах щодо оцінки втрат арміі ерефії.

Читайте також: У бій кинуте усе, та воно горить: аналіз втрат російського агресора
Танк противника
Таке відновленню вже не підлягає: танк противника, знищений в боях на Чернігівському напрямку

Зараз фахівці бронетанкових підприємств "Укроборонпрому", приватних оборонних підприємств у взаємодіі зі Збройними Силами вживають заходів для ремонту та приведення до бойового стану захопленої ворожої бронетехніки.

При цьому паралельно вибудовується нова географічна та промислова кооперація, з урахуванням намагань ворога завдавати ракетних та бомбових ударів, зокрема, по потужностям підприємств бронетанкової галузі.

Трофейна техніка
Трофейна техніка

Нова кооперація та релокація ремонтних та виробничих потужностей має мінімізувати загрозу від дій агресора. При цьому заходи щодо ремонту техніки здійснюються, повідомили нашій агенції і навели окремі деталі.

Також, як свідчить аналіз ворожих зразків, дуже показово, що значна кількість російських танків не пристосована для ведення бойових дій вночі. Це зокрема, головно штатні Т-72А/Б, які були відправлені ворогом на війну в Україну і не пройшли модернізацію, як наприклад, ті ж Т-72Б3 (зразки які, до речі, також є серед орківського арсеналу, який відбили наші воїни).

танк
Цей захоплений російський танк цілком придатний для подальшого знищення орків

"Є завдання для нашої оборонки, яке вже виконується. Йдеться про те, щоб у співпраці ремонтних бригад насамперед з вітчизняними приватними компаніями оперативно дооснастити захоплені танки нашими серійними тепловізійними приладами, аби наші танкісти могли нищити ворога і вдень, і вночі", - повідомили Defense Express представники нашої "оборонки".

Читайте також: ЗСУ похоронили чергову танкову колону рашистів, що рвалась на Київ