xcounter
#

Кремль знайшов спосіб "покращити" "гарматне м'ясо", яке посилатиме для війни проти України

4155
Десантно-штурмові війська рашистів під час інтервенції "сил ОДКБ" в Казахстан у січні 2022 року, ілюстративне фото з відкритих джерел
Десантно-штурмові війська рашистів під час інтервенції "сил ОДКБ" в Казахстан у січні 2022 року, ілюстративне фото з відкритих джерел

Або для чого армії РФ раптом знадобились її "елітні" військові, розміщені в Казахстані

Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що командування армії РФ хоче забрати свій військовий контингент із Казахстану, щоб використати для війни проти нашої країни. Наші розвідники заявляють, що Росія досі тримає в цій країні до 1000 військовослужбовців, які охороняють космодром "Байконур" та інші стратегічні для Кремля об’єкти, охорона яких була посилена в січні 2022 року.

Серед російських військових в Казахстані поки що нема дурних, вони поки "відбиваються" відмовкою, що мовляв нема авіатранспорту для доставки особового складу "на материк". Бо левова частка військово-транспортних літаків "ВКС РФ" зараз задіяна для логістики війни проти України.

Читайте також: РФ адаптувала білоруські літаки під ядерну зброю: коли фарс перетворився на черговий крок до Третьої світової
Космодром "Байконур", ілюстративне фото з відкритих джерел

Цю новину можна окреслити поверхово – Кремль намагається "спалити у горнилі війни" залишки своїх "елітних" військових. А можна вивести і певну тенденцію.

Спочатку Defense Express розповідав про те, що в червні 2022 року РФ забрала із полігону "Ашулук" в тому ж Казахстані частину своїх зенітників, які б мали посилити ППО тимчасово окупованого Криму. Потім – про те, що у серпні 2022 року Кремль перекинув як рядових піхотинців для війни проти України військовослужбовців 71-ої та 99-ої тактичної груп 14-го армійського корпусу берегових військ Північного флоту ВМФ РФ, які несли службу в Арктиці на комплексах "Панцырь" та берегових протикорабельних комплексах "Бастион". І в тому ж серпні 2022 року ГУР МОУ повідомляло, що Кремль почав набирати в якості рядових піхотинців військовослужбовців Ракетних військ стратегічного призначення (РВСН), як можемо припускати – із складу "підрозділів протидиверсійної боротьби".

Стрільби рашистського ЗРК С-400 на полігоні "Ашулук" в Казахстані, ілюстративне фото довоєнних часів

У цьому всьому читається наступний замисел. Кремль не просто хоче посилати на війну в якості рядових піхотинців своїх кваліфікованих військовослужбовців, що пройшли певний психологічний відбір, уміють нести службу в специфічних умовах та уміють користуватись складною технікою. Кремль хоче такими військовослужбовцями "розбавити" загальну масу своїх новобранців, якість яких "нижче нуля", за принципом – "елітні бійці мають підтягнути за собою гарматне м’ясо".

Щоправда, коли російська армія вчергове вдається до подібних "експериментів", це завершується хіба що новим сплеском "дідівщини" та падінням рівня боєготовності.

Читайте також: Рашисти намагаються "утилізувати" на Херсонщині "козачий полк" та війська з окупованої Абхазії