xcounter
#

Рашисти перекинули зенітників із Казахстану для "посилення" ППО в окупованому Криму

В Скадовську росіян очікує "бавовна", після прибуття "спеціалістів" центру зв'язку із Москви
4264
Стрільби рашистського ЗРК С-400 на полігоні "Ашулук" в Казахстані, ілюстративне фото довоєнних часів
Стрільби рашистського ЗРК С-400 на полігоні "Ашулук" в Казахстані, ілюстративне фото довоєнних часів

При цьому окупанти намагаються "покращити" систему управління своєю бойовою авіацією

З декількох власних джерел Defense Express стало відомо, що російські окупанти були вимушені вдатись буквально до екстраординарних заходів, щоб посилити свою протиповітряну оборону на тимчасово окупованих теренах України. І заодно – "дублювати" систему управління своєю бойовою авіацією.

Наприклад, стало відомо, що орки розмістили на аеродромі "Кіровське" в тимчасово окупованому Криму оперативну групу зі складу "185 центру бойової підготовки та бойового застосування ВКС", іншими словами – оперативну групу із складу обслуги полігону "Ашулук", котрий «спеціалізується» на проведенні випробувальних та бойових стрільб зенітно-ракетних комплексів. Російський полігон "Ашулук" дислокується на території Казахстану.

Читайте також: Скільки танків матиме новий армійський корпус рашистів, що "націлений" на Київ
Російські зенітники на полігоні "Ашулук", ілюстративне фото довоєнних часів

Водночас відомо, що до Стародуба в Брянській області РФ за 35 км від кордону з Україною росіяни перекинули групу БПЛА зі складу свого 924 "центру безпілотної авіації". Пункт радісний, бо це означає, що орків закінчуються і безпілотники, і здатні працювати з дронами спеціалісти.

Ще важливий момент – схоже, росіяни остерігаються, що Збройні Сили України почнуть бити по летовищам ворога в прикордонній зоні або ж на наших тимчасово окупованих територіях. Наприклад, відомо, що окупанти розгорнули в районі Скадовська пункт управління своїми "Повітряно-Космічними Силами", для чого було задіяно "спеціалістів" 678 центру зв’язку із Москви.

Польовий вузол зв'язку армії РФ, ілюстративне фото довоєнних часів

Інакше і не пояснити той факт, що біля Розсоша у Воронезькій області росіяни розмістили додатковий пункт управління літаками 47-го бомбардувального авіаполку, що базується в самому Воронежі на аеродромі "Балтимор" та має на озброєнні літаки типу Су-34.

Або ж – що на аеродром "Миллерово" в Ростовській області росіяни вирішили перемістити додатковий пункт управління своєї 17-ої бригади армійської авіації ЗС РФ.

Посадка Су-34 на аеродром "Балтимор" у Воронежі, ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: Катастрофа російського військово-транспортного Ил-76 під Рязанню: чому це показова катастрофа і таких буде більше