xcounter
#

Генерали армії РФ бідкаються, що для наступу на Сіверськ їм не вистачає "гарматного м’яса"

6277
Російські окупанти, фото ілюстративне
Російські окупанти, фото ілюстративне

Частина із них уже демонструє своїм підлеглим бажання подати у відставку

У відкритому доступі з’явився запис розмови, в якій брали участь начебто в.о. командувача 41-ої армії ЗС РФ полковника Короткевича з родичами військовослужбовців 35-ої окремої мотострілецької бригади, що зараз воює проти ЗСУ. Окрім всього іншого, під час цієї розмови начебто прозвучала така фраза – "Путін може оголосити про завершення "спецоперації", і тоді РФ доведеться піти як побитій собаці".

Читайте також: Рашисти формують "добровольчий батальйон" так, наче ЗСУ вже дійшли до Москви

Схоже, подібні "занепадницькі" розмови в таборі ворога – це лише "верхівка айсберга". Але для початку пояснимо контекст.

Зараз підрозділи зі складу 41-ої армії спільно з підрозділами 2-ої армії ЗС РФ спільно намагаються наступати в напрямку Сіверська, і все поки безуспішно. І на цьому тлі, як стало відомо Defense Express одразу з декількох джерел, вищий офіцерський склад армії РФ уже має настрій, що наступ на Сіверськ та Слов’янськ їм не вдасться.

Російські окупанти, фото ілюстративне

Більш того – рашистські генерали уже не приховують публічно свого невдоволення, що їм замало присилають "гарматного м’яса" для поповнення поточних втрат та подовження наступу. Хоча, наприклад, окупаційні війська отримують при цьому достатньо бронетехніки для заміни втраченої.

Єдиний вихід із ситуації, який знайшли командувачі 41-ої та 2-ої армій ЗС РФ – це демонстрація своїм підлеглим бажання подати у відставку, бо їм не хочеться нести відповідальність перед Кремлем за майбутній провал.

Російські окупанти, фото ілюстративне

Навіть якщо ці ворожі генерали просто продовжуватимуть свою «гру на публіку», сам факт такого морального розкладу створить суттєві проблеми ворожим військам.

Читайте також: Скільки чоловік були примусово мобілізовані на окупованому Донбасі: цифра приголомшить