xcounter
#

Дефіцит "гарматного м'яса": у РФ розкрили, як списують корабельний склад у "піхоту" та набирають страйкболістів на війну

Дефіцит "гарматного м'яса": у РФ розкрили, як списують корабельний склад у "піхоту" та набирають страйкболістів на війну
22468

Розмах заходів з компенсації втрат у армії РФ, як і рівень підготовки нової порції "гарматного м'яса", дійсно приголомшує

Російські пропагандисти з мурманського філіалу новинної програми "Вести" показали насправді епічний сюжет, в якому розкрили справжній стан з дефіцитом охочих померти в Україні.

Сам сюжет знятий на базі 200-ої окремої мотострілецької бригади (м. Печенга, Мурманської області). Відомо, що у березні одна з БТГр цієї бригади була розгромлена під Харковом, зокрема командно-штабний БТР командира бригади був підбитий та захоплений військовими 93-ої бригади ЗСУ "Холодний Яр".

Читайте також: Схоже HIMARS працюють 24/7: знищені склади боєприпасів, бази, штаби та пункти управління армії РФ (відео)

Героями сюжету стали: переведений з військової поліції, страйкболіст, моряк з малого ракетного корабля з 10-річним стажем, а також очухавшийся після поранення боєць, який повідомив, що у нього в Україні "залишилось піввзводу". Також зазначено, що у складі "добровольців" військовозобов'язані запасу та військові з берегових частин.

У відео під коментар російського пропагандиста показують, як російські військові, які нібито місяць тренуються на полігоні, намагаються влучити у мішень на доволі помірній відстані.

Але результати стрілецької підготовки просто вражають:

Як видно, у самих мішенях отворів більш ніж мало, при цьому вогонь вівся з кулеметів, які оснащені оптикою.

А відповідно до всіх "скреп" у сюжеті обов'язково присутній фсбшник батюшка, який одразу відспівав похрестив частину підрозділу. Далі просто його пряма мова:

"Я просто їм заборонив гинути... хіхікає російською... Але це не у моїй владі, я їм настій хотів підняти", - говорить рашист у рясі. Нижче наводимо саме відео (обережно, концентрація рашизму - зашкалює):

В цій ситуації, в першу чергу, звертає увагу дійсний брак "гарматного м'яса", яке змушує РФ йти на виключні кроки. По-перше, переведення моряків, які мають 10-річний досвід служби, "на берег" - це просто втрата цінного фахівця у підготовку якого були вкладені величезні кошти. І це вже далеко не перший відомий випадок.

По-друге, набір "запасників" та "страйкболістів" вже починає нагадувати те, що відбувалось у "ЛДНР" у перші місяці вторгнення РФ і зараз перейшло у примусову мобілізацію.

Також цікава і побудова сюжету, в якому цілий блок присвячений матеріальному заохоченню, що, вочевидь, залишається єдиним мотивуючи фактором піти та здобрити українські родючі чорноземи.

Читайте також: Великобританія вже проводить загальновійськову підготовку українських військових у себе на полігонах
ТЕГИ Війна