xcounter
#

Рашисти зі свого "аналоговнєт" ППО розстріляли свої ж гелікоптери, також в окупантів ще й мінус Су-34 та Су-35

31666
Ми-8 "ВКС" РФ
Ми-8 "ВКС" РФ

Рашисти за два дні втратили одразу три своїх гелікоптери

Російська протиповітряна оборона на "відмінно" відпрацювала по своїх же гелікоптерах – в окупантів вже другий день спостерігається справжній "гелікоптеропад".

Так, вчора, у селі Світле, що в Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму під час навчально-тренувального польоту впав гелікоптер Ми-28. Обидва пілоти загинули, а попередньою причиною аварії назвали "відмову техніки", що насправді виглядає досить реалістичний.

Читайте також: Су-34 проти балконів у Бєлгороді: рашисти лише на другий день "знайшли" ще одну бомбу, які порозкидував літак
Водночас падіння Ми-28 не зрівняється за епічністю з ситуацією що сталася сьогодні з двома гелікоптерами окупантів безпосередньо на території РФ за близько 50 км від кордону з Україною.

Так, сьогодні вдень мешканці Брянської області в небі над містом Клинці могли побачити й почути одразу два російські гелікоптери – як відзначається, це були Ми-8 та Ми-28Н.

Згодом у мережі поширилися кадри з падінням одного з цих гелікоптерів – офіційно російські пропагандистські ресурси повідомляють про "загоряння двигуна", хоча, судячи з відео, у гелікоптер влучила зенітна ракета – і з високою ймовірністю це ефективна робота російської ППО. Як повідомляється, перший гелікоптер збито безпосередньо над Клинцями.

Момент падіння першого збитого гелікоптера

Але на цьому російське ППО не зупинилося і згодом, судячи з усього, вирішило наздогнати і другий гелікоптер, що, схоже, встиг долетіти до селища під назвою Сурецкий Муравей, що в 10-12 км від тих же Клинців.

Як стверджується, кадри падіння другого гелікоптера

Судячи з того, що останнім часом українські дрони регулярно літають в РФ, розрахунки ППО з переляку переплутали їх з гелікоптерами та вирішили не розбиратися, що за "невідомий об’єкт" літає в них над головою.

гелікоптер РФ аварія
Кадри прильоту ракети в гелікоптер

На кадрах вище можна чітко побачити кадри влучання ракети у один з гелікоптерів, нижче – фото одного з вже "приземлених" гелікоптерів, що лише вкотре підтверджує безглуздість версії про "загоряння двигуна".

Крім того, російські пропагандисти також підтверджують ще й падіння фронтового бомбардувальника Су-34, що також "приземлився" у Брянській області.

На кадрах нижче – момент падіння російського літака. Також повідомляється і про втрату одного Су-35.

Читайте також: Навряд чи Storm Shadow буде під МіГ-29, є теж цікавий варіант - ADM-160B MALD