xcounter
#

Су-34 проти балконів у Бєлгороді: рашисти лише на другий день "знайшли" ще одну бомбу, які порозкидував літак

4439
Су-34 відбомбився по Бєлгороду
Су-34 відбомбився по Бєлгороду

На Бєлгородщині введено режим надзвичайної ситуації регіонального рівня

Російський Бєлгород знову панікує – у місті в районі вулиць Шаландіна та на малой Губкіна оголосили термінову евакуацію: всього планується евакуювати близько 3000 осіб, до процесу залучено 90 одиниць транспорту. Йдеться про евакуацію одразу 17 будинків в радіусі 200 метрів – і все через другу авіабомбу, яку окупанти знайшли просто посеред міста.

Але про все по черзі – почалося все ще декілька днів тому, а саме пізно ввечері 20 квітня, коли пілот російського Су-34 вирішив побомбити Бєлгород, точніше – за офіційною версією міноборони РФ – "відбулося позаштатне скидання авіаційного боєприпасу".

Читайте також: Чим рашисти вгатили по Бєлгороду: як працюють бетонобійні бомби на відео

Однак вже тоді стало відомо, що цих бомб насправді було не одна, а дві – бо самі ж російські ЗМІ та спільноти у соцмережах розповідали про ще один "прильот": у районі тієї ж вулиці Шаландіна, яку зараз якраз і евакуюють, була знайдена ще одна воронка.

Відео для розуміння масштабів оголошеної евакуації

Ця вулиця знаходиться приблизно у 250 метрах від того місця, де впала перша бомба – у результаті падіння другої бомби було пошкоджено частину балконів одного з житлових будинків, поблизу якого вона і впала.

Фото другої бомби, що не розірвалася і була знайдена в Бєлгороді

І саме цю другу бомбу, яка на відміну від першої, не здетонувала, російські сапери "виявили" лише на другий день після епізоду – як відзначається, її знайшли на глибині п’яти метрів, і планують перемістити на один з полігонів російського міноборони.

Читайте також: П'ять прикладів, чому рашисти з літаками - це "мавпи з гранатами": від бомбардування Бєлгорода до виправдання збиття власних літаків