xcounter
#

Рашисти хочуть воювати іграшковими танчиками проти Leopard 2 та Abrams: коли отримав партію КВ-1 з Китаю

23830
Чергове російське ноу-хау – наземний безпілотний камікадзе
Чергове російське ноу-хау – наземний безпілотний камікадзе

Чергове російське "вундерваффе" може виявитися звичайною переробленою іграшкою з AlịExpress

Російські пропагандистські ЗМІ в одному зі своїх сюжетів розповіли про один зі своїх "центрів підготовки дронів", який функціонує на території тимчасово окупованого Донбасу – у ньому розповідається, зокрема, про те, як рашисти проводять навчання операторів FPV-безпілотників, розвідувальних дронів і таке інше.

Читайте також: ЗСУ використовують наземні дрони-камікадзе: німецький "Голіаф" на нових технологіях (відео)

Крім безпілотних літальних апаратів в ньому також розповідається і про чергову ноу-хау розробку окупантів у вигляді, як стверджується в сюжеті, "бойового варіанту, що здатен доставляти серйозний за потужністю снаряд", іншими словами – роботизована наземна платформа-камікадзе, яку в коментарях вже прозвали "іграшковим КВ-1" – і насправді доволі влучно, але про все по черзі.

робот-камікадзе рф
Чергове російське "ноу-хау" у вигляді наземної роботизованої платформи-камікадзе

Цей робот-камікадзе являє собою роботизовану платформу на гусеничному шасі – за словами рашистів, він може перевозити 15-20 кг вибухових речовин і уражаючих елементів, а також був повністю зроблений на 3D-принтері.

Але якщо уважно роздивитися це чергове рашистське "ноу-хау", то на цьому камікадзе можна помітити два буксирувальні шакли - і перше, що хочеться спитати - а для чого витрачати час на друкування нефункціонального елементу, який на практиці матиме суто декоративну роль?

робот-камікадзе РФ
Якщо вірити рашистам, то вони з усією серйозністю вирішили надрукувати на своєму "роботі-камікадзе" декоративні елементи

Як ми вже згадували, у коментарях до цього відео вже жартували про "іграшкові КВ-1", і насправді не дарма - бо все виглядає так, що рашисти видають за своє чергове "ноу-хау" звичайний китайський іграшковий танчик, на який начепили камеру і всередині якого запхали вибухівку.

І це дуже реалістичний варіант, з урахуванням того, як окупанти полюбляють видавати чужі системи за свої досягнення - варто лише згадати нещодавній приклад їхньої "власної розробки", яку російський розробник насправді просто перепродає з іншої країни.

робот-камікадзе рф війна
Здатність перевозити цим "чудом техніки" одразу 20 кг корисного навантаження викликає серйозні сумніви

Також виникають серйозні сумніви ще й в заявлених 15-20 кг корисного навантаження - здається, що якщо на цей танчик напхати стільки вибухівки, то він просто-напросто не зможе зрушити з місця, якщо взагалі витримає таке навантаження - тож таке "вундерваффе" рашистів цілком може виявитися "вундерфейком", яке далі сюжетів нікуди не поїде.

Читайте також: Індія остаточно відмовилась від російського "Спрута" та замовляє розробку власного легкого танка з дуже жорсткими вимогами