xcounter
#

Китай та Північна Корея не дали Путіну ракети, тому він взявся за "Борщевик"

285836
Китайські балістичні ракети середньої дальності DF-26, фото з відкритих джерел
Китайські балістичні ракети середньої дальності DF-26, фото з відкритих джерел

За відсутністю реальних досягнень Кремль готується показувати новий "мультик" про неіснуючу "аналогов нет" ракету

Кремлівські пропагандони із агентства ТАСС з посиланням "на два джерела в оборонно-промисловому комплексі" написали, що РФ начебто веде розробку балістичної ракети середньої дальності, призначеної для ударів по авіаносним групам ВМС США під кодовою назвою "Борщевик". І що рашистський "Борщевик" начебто буде схожий на відповідні китайські балістичні ракети під індексом DF-21 та DF-26, пише портал Naval News.

Якби така звістка прозвучала у довоєнний час, подібні дані можна було б брати до уваги, припускаючи – Кремль хоче отримати "високотехнологічну" заміну протикорабельним крилатим ракетам типу Х-22 та Х-32, що запускаються із стратегічних бомбардувальників типу Ту-22М3.

Читайте також: Кінець ери радянської зброї: реалії російської "високоточної зброї"
Розгортання китайської балістичної ракети DF-21D перед запуском, ілюстративне фото з відкритих джерел

Але після 4 місяців тотальної війни, що показала повне фіаско російського ОПК, звістка про "Борщевик" виглядає лише як привід для тролінгу противника. І як підстава припускати – за відсутністю реальних досягнень режим Путіна готується показувати новий пропагандистський "мультик" про неіснуючу "аналогов нет" ракету.

В свою чергу, якщо рашистам довелось вигадувати чергову неіснуючу зброю, тут можемо робити наступне припущення – ані Китай, ані Північна Корея не стали ділитись своїми ракетами із РФ.

Китайські балістичні ракети середньої дальності - "вбивці авіаносців" типу DF-21, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: Яку зброю РФ з Путіним може попросити у КНДР та товариша Кім Чен Ина