xcounter
#

ДП СЗТФ ПРОГРЕС успішно завершило роботу на ATSO IRAQ: очікується низка іноземних делегацій в Україні

812
Український стенд на виставці ATSO IRAQ
Український стенд на виставці ATSO IRAQ

Міжнародна конференція-виставка з антитерористичних та спеціальних операцій та кібербезпеки ATSO IRAQ проходила з 11 по 14 вересня на території Національного виставкового центра міста Багдад

Українська делегація на чолі з Державним підприємством "Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма "ПРОГРЕС" завершила роботу на конференції-виставці ATSO IRAQ.

ДП
ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" традиційно представляє інтереси України в Іраку

Ця подія мала для України як практичне, так і стратегічне значення. Так, на виставці була представлена українська експозиція – на нашому стенді відвідувачі виставки могли ознайомитися з такими зразками продукції українського ОПК як, зокрема, ПТРК "Скіф" від ДержККБ "Луч", переносний автоматичний гранатомет УАГ-40 (розроблений КБ "Точні механізми", виготовляється ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському"), розвідувальний БпАК Raybird 3 від компанії Skyeton), системи РЕБ та "броньовані машини" (представлені продукцією харківських державних підприємств, зокрема, бронетранспортером БТР-4МВ1).

Читайте також: MSPO-2021 завершує роботу: ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" гідно представив продукцію українського ОПК
ATSO IRAQ
Український стенд на конференції-виставці ATSO IRAQ зацікавив, зокрема, і військових з Іраку

Разом з тим, українська делегація на чолі з ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС", яке вже традиційно просуває інтереси України на цьому ринку, під час виставки провела низку перемовин як з представниками Іраку (в контексті нових збройових контрактів для України), так і з іншими закордонними делегаціями.

Як повідомили Defense Express представники ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС", як результат успішної діяльності української делегації на конференції-виставці ATSO IRAQ очікується візит до України низки іноземних делегацій.

Читайте також: ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" презентує свої керамо-полімерні композитні бронепанелі на виставці MSPO-2021 у Польщі